08.01.2012

Служителите на Изи Кредит дариха играчки и книжки на децата от дома в софийския квартал Драгалевци

news article image

Служителите на Централен офис на "Изи Асет Мениджмънт" АД изненадаха приятно децата, лишени от родителски грижи в дома в столичния квартал Драгалевци, като в дните между Коледа и Нова година ги обградиха с внимание и подаръци. На 29 декември няколко човека от офиса на компанията се премениха в джуджетата и еленчетата на Дядо Коледа и с чували, пълни с играчки и книжки, зарадваха близо 30-те деца от дома, на възраст от 3 до 7 години.

Децата посрещнаха гостите си с радостни писъци, песнички и стихотворения. И ако чувалите с играчките събудиха силно любопитството им, най-много те се зарадваха на вниманието, което служителите на Изи Кредит им отделиха. От персонала на социалното заведение запознаха гостите от компанията с актуалните проблеми на дома и начина, по който дарителите могат да бъдат полезни и за в бъдеще. От Изи Кредит почерпиха всички с шоколадови бонбони.

Даренията и социалните дейности са част от мисията и визията на Изи Кредит. Активности се инициират както от компанията, така и от служителите. През март 2011 г. повече от 2000 служители на компанията от цялата страна се обединиха за национална дарителска акция и със собствени средства събраха дрехи, обувки, книги и играчки за общо над 50 социални заведения в страната за деца и възрастни. През септември компанията дари на дома за деца "Велика и Георги Ченчеви" в Севлиево нов плазмен телевизор и два компютъра. През 2011 г. Изи Кредит построи в седем града в страната красиви детски площадки, отговарящи на всички европейски изисквания за безопасност. "Освен да помагаме на хората, като им отпускаме бързо кредити, когато имат спешна нужда от пари назаем, ние държим и на това да подкрепяме важни за тях каузи и проекти и да допринасяме за положителното развитие на регионите, в които те живеят. Изграждаме детски площадки, правим дарения в социални заведения, спонсорираме, организираме дарителски акции. Правим всичко това в името на това да виждаме повече усмивки по лицата на хората", заяви Станимир Василев, изпълнителен директор на компанията.


Ask a question Задай въпрос