06.12.2011

Нови площадки на "Изи Кредит" радват децата в седем български града

news article image

Построени от Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит) нови и красиви детски площадки, отговарящи на всички европейски изисквания за безопасност, радват малките деца и техните семейства в седем български града. Родителите в Плевен, Костинброд, Казанлък, Петрич, Доспат, кв. „Люлин” в София и Силистра вече могат да се похвалят, че децата им си играят в чудесни и модерни кътове, разполагащи с различни интересни и забавни съоръжения.

„Ние сме млада компания, която има специално отношение към децата и техните майки. Обичаме да правим за тях хубави неща, които ги карат да се усмихват. Едно от желанията на майките е децата им да растат в сигурна и здрава среда, да се забавляват и играят на приветливи и модерни детски площадки, които отговарят на всички изисквания за безопасност. Изи Кредит изпълнява това желание с радост”, обяснява маркетинг мениджърът на компанията Виолета Будева.



Инвестицията във всяка една от площадките е на стойност около 10 хил. лв. и включва пъстроцветни люлки, пързалки, катерушки, огради за осигуряване безопасността на децата и пейки за техните родители.

„Освен да помага на хората, като им отпуска бързи заеми, Изи Кредит се стреми да подкрепя важни за тях каузи, подобряващи средата, в която те живеят - изграждаме детски площадки, правим дарения за домове за деца и възрастни, спонсорираме, организираме дарителски акции. Правим всичко това, за да виждаме повече усмивки по лицата на децата и нашите съграждани”, посочва още маркетинг мениджърът на Изи Кредит.

През следващата година „Изи Асет Мениджмънт
АД предвижда да изгради още площадки на територията на страната.


Ask a question Задай въпрос