ИЗИ ИНКРЕДО
flag image Максимална сума: 9 000 лв.
flag image Тип вноска: Месечни

Кредит от Изи Кредит, специално създаден за работещи хора в България.
- суми от 1000 лв. до 9000 лв.
- период на погасяване: от 6 месеца до 3 години

Кандидатствай

Ако имаш нужда от финансова помощ, но не желаеш да кандидатстваш за голям кредит с дългосрочни задължения, бързият кредит до 9000 лв. Изи Инкредо може да бъде идеалното за теб решение.

Изи Инкредо е един от най-новите парични заеми, предоставяни от Изи Кредит, специално създаден за нуждите на работещите хора в България с доказан доход. Изи Инкредо е предназначен за хора с постоянен доход, които ценят своето време и искат бърз и лесен достъп до финансови услуги, без тромави процедури и чакане.

При нас можеш да кандидатстваш за  продукта Изи Инкредо от 1000 лв до 9000 лв., който е лесен и бърз за получаване. Ние предоставяме кредити без сложни документи и процедури, което гарантира, че твоята заявка ще бъде обработена бързо и ефективно. Нашите условия за кредитиране са гъвкави и са настроени спрямо твоя месечен доход.

Кандидатстването за Изи Инкредо е много лесно. Може да избереш да кандидастваш онлайн за бързия кредит, като просто попълниш кратката кредитна заявка на нашия уебсайт.

Предимствата на продукта Изи Инкредо са:

  • Дълъг период на погасяване: от 6 месеца до 3 години, на равни месечни вноски;
  • Бърз кредит с по-висока сума, който получаваш бързо и удобно;
  • Възможност за обслужване в твоя дом;
  • Бързо и лесно кандидатстване.
Предимства
arrow icon

Получаваш парите до 24 часа в своя дом или в офис на Изи Кредит

arrow icon

Изплащаш на удобни равни месечни вноски, съобразени с твоите възможности

arrow icon

Обслужване в твоя дом

Защо бързи кредити онлайн от Изи Кредит?

arrow icon

Удобство

Можеш да кандидатстваш за бързи кредити онлайн денонощно - попълването на нашата онлайн форма става бързо и лесно. Можеш също така да посетиш и нашия най-близък офис в твоя град. Имаме над 200 офиса в цялата страна.

arrow icon

Гъвкави условия

Сам избираш каква сума ще усвоиш и в какъв срок ще я погасиш. Изплащането става на удобни седмични, двуседмични или месечни вноски - в зависимост от вида бърз кредит, който избереш.

arrow icon

Бързо обслужване

Спешно ти трябват бързи кредити? Понякога разходите идват внезапно и точно в най-неподходящия момент. С Изи Кредит можеш да получиш бърз кредит до заплата във възможно най-кратък срок. След одобрение ще получиш необходимата сума пари до 24 часа по посочена от теб сметка или директно в твоя дом.

arrow icon

Пълна прозрачност

Стараем се да градим дългосрочни отношения с нашите клиенти и служители, основани на доверие и уважение. При нас няма скрити условия и такси.

arrow icon

Бързи кредити на вноски за всяка нужда

Създадохме нашите множество вида бързи кредити по желание на вас – нашите клиенти! Открий най-подходящия за теб и кандидатствай сега!

arrow icon

Допълнителни възможности

Изи Кредит предоставя допълнителни финансови възможности на хора с ограничен достъп до други кредитни продукти. Да получиш бърз кредит от Изи е лесно и достъпно!

arrow icon

Доверие и надеждност

Ние сме доказали своето доверие и надеждност като кредитори. С дългогодишен опит в кредитния сектор, можем да ти предложим качествени услуги и подкрепа, когато ти е необходима.

Ask a question Задай въпрос