ИЗИ МАКС
flag image Максимална сума: 9 000 лв.
flag image Тип вноска: Двуседмични

Кредит от Изи Кредит, специално създаден за работещи хора в България.
- до 9000 лв.
- трудов договор

Кандидатствай

Ако си човек, работещ на трудов договор и имаш нужда от бърз кредит, то тогава Изи Макс е точно за теб. Нашите условия за кредитиране са гъвкави и настроени спрямо твоите нужди и възможности. Имаш възможност да избереш срок на кредита, който да отговаря на твоя бюджет и възможности за погасяване.

При нас можеш да получиш кредит без да посещаваш наш офиси, тъй като повечето ни услуги са достъпни онлайн. Ние ти предлагаме възможността да кандидатстваш за кредит 24/7 от всяко място, където имаш достъп до интернет. Можеш да кандидатстваш за суми от 600 до 9000 лв. Възможността за двуседмични погасителни вноски прави Изи Макс много удобен за работещите, които получават аванс и заплата в рамките на месеца.

Предимствата на Изи Макс са:

 

 • Лесно онлайн кандидатстване;
 • Преференциални нива на оскъпяване;
 • Получаваш сумата до 24 часа на удобно за теб място или директно по сметката ти
 • Изплащане на двуседмични вноски (11, 13, 15, 17, 20, 22, 24 или 26);
 • Възможност за обслужване в твоя дом.
 • Кандидатствай сега

За да се отблагодарим на клиентите си, създадохме програма за лоялност Easy Bonus. Тя ти дава възможност да печелиш бонус точки, срещу които получаваш отстъпки, разнообразни подаръци, различни предимства!

Може да кандидатстваш за Изи Макс и изцяло онлайн, през нашия калкулатор или мобилно приложение.

Какво трябва да направиш за да кандидатстваш изцяло онлайн?

 1. Избери сума за кредита. Максималната сума за този продукт е 9000 лева.;
 2. Избери удобни вноски – равни двуседмични вноски за избран от теб период;
 3. Напиши коректно изискваните лични данни;
 4. Очаквай с теб да се свърже представител на Изи Кредит, а ако си кандидатствал изцяло онлайн, може да следиш статуса в профила си;
 5.  В зависимост от избрания от теб начин, след одобрение получаваш парите до 24 часа в твоя дом или в офис на Изи Кредит, а ако си избрал изцяло онлайн процеса, ще получиш парите си още по-бързо по карта или сметка.

В случай че искаш да получиш допълнителна информация относно нашите услуги, можеш да се свържете с нас на телефон 0700 18 100.

 

Какви са начините да получа парите по кредита си?

В Изи Кредит разбираме, че всеки клиент е различен и индивидуален. Заради това сме разработили и създали различни методи за получаване на сумата по твоя кредит. Ти само трябва да избереш този, който най-много подхожда на твоя начин на живот и е най-удобен за теб:

 1. В офис на Изи Кредит – може да посетиш най-удобния за теб офис;
 2. В уюта на твоя дом – наш кредитен консултант ще те посети, ще попълните документите и ще получиш сумата по кредита;
 3. Хибриден модел – кандидатстваш и може да подпишеш всички документи онлайн, а получаваш сумата в офис;
 4. Изцяло онлайн кандидатстване и получаване на сумата по банкова сметка – ние знаем колко е важно времето ти и го ценим! Затова разработихме процес, който ти позволява да кандидатстваш и получиш сумата по кредита си без да посещаваш физически офис. Всичко, което трябва да направиш е да се регистрираш в сайта ни като потребител, да попълниш необходимите полета, да прикачиш снимка на лична карта и да проследиш статуса по кредита си. Парите ще получиш по посочена от теб банкова сметка или номер на карта;
 5. Мобилно приложение Изи Мобайл – още по-удобно и лесно за използване;
 6. В офис на Български пощи (които предоставят услугата).
Предимства
arrow icon

Получаваш парите до 24 часа на удобно за теб място или директно по сметката ти

arrow icon

Изплащаш на удобни равни двуседмични вноски, съобразени с твоите възможности

arrow icon

Обслужване в твоя дом

Защо бързи кредити онлайн от Изи Кредит?

arrow icon

Удобство

Можеш да кандидатстваш за бързи кредити онлайн денонощно - попълването на нашата онлайн форма става бързо и лесно. Можеш също така да посетиш и нашия най-близък офис в твоя град. Имаме над 200 офиса в цялата страна.

arrow icon

Гъвкави условия

Сам избираш каква сума ще усвоиш и в какъв срок ще я погасиш. Изплащането става на удобни седмични, двуседмични или месечни вноски - в зависимост от вида бърз кредит, който избереш.

arrow icon

Бързо обслужване

Спешно ти трябват бързи кредити? Понякога разходите идват внезапно и точно в най-неподходящия момент. С Изи Кредит можеш да получиш бърз кредит до заплата във възможно най-кратък срок. След одобрение ще получиш необходимата сума пари до 24 часа по посочена от теб сметка или директно в твоя дом.

arrow icon

Пълна прозрачност

Стараем се да градим дългосрочни отношения с нашите клиенти и служители, основани на доверие и уважение. При нас няма скрити условия и такси.

arrow icon

Бързи кредити на вноски за всяка нужда

Създадохме нашите множество вида бързи кредити по желание на вас – нашите клиенти! Открий най-подходящия за теб и кандидатствай сега!

arrow icon

Допълнителни възможности

Изи Кредит предоставя допълнителни финансови възможности на хора с ограничен достъп до други кредитни продукти. Да получиш бърз кредит от Изи е лесно и достъпно!

arrow icon

Доверие и надеждност

Ние сме доказали своето доверие и надеждност като кредитори. С дългогодишен опит в кредитния сектор, можем да ти предложим качествени услуги и подкрепа, когато ти е необходима.

Ask a question Задай въпрос