12.02.2020

Романтични подаръци от Изи Кредит за деня на любовта и виното

news article image

Бутилка хубаво вино или тирбушон очакват клиентите ни на 14 февруари.

Един от най-чаканите празници по света в началото на всяко година е Денят на любовта. Въздухът е изпълнен с романтика, от радиата ни разтапят песните, посветени на най-красивото чувство, а балони и картички във формата на сърца ни се усмихват от всеки ъгъл. Някои честват любовта към своя партньор, други засвидетелстват привързаността си към семейство и приятели, а у нас не са никак малко хората, които отдават признание и на хубавото българско вино. Разбира се, и тази година Изи Кредит е подготвен с романтични и ценни подаръци за своите клиенти по случай 14 февруари. Независимо дали празнувате Св. Валентин и любовта към половинката си, или сте почитател на Трифон Зарезан и любовта към виното, ние сме готови да ви зарадваме подобаващо.

Всеки, който усвои кредит на 14 февруари, може да получи бутилка пивко червено вино или чудесен тирбушон. Всички спечелили ще получат своя подарък веднага на място и ще могат още същата вечер да поднесат така желаната романтика на най-близкия човек. Или да го споделят с близки и приятели на празнично събиране.

На всички влюбени и всички почитатели на доброто вино – УСПЕХ! Пожелаваме Ви още дълги години любов към живота и красиви моменти, които да споделяме и заедно.

Повече информация за условията на промоцията можете да намерите ТУК

Ask a question Задай въпрос