17.11.2015

По-изгодно е да си на Изи Макс

news article image

Изи Кредит с атрактивна маркетингова кампания за клиенти на трудов договор

Често в живота желаем неща, които обаче не ни се случват поради една или друга причина. Но какво става ако имаме възможността да повлияем благоприятно на положението си, при това на Макс? Със сигурност промяната няма да закъснее и би се отразила положително на нас и нашето семейство. Всичко това вече е възможно с предложението на лидера в малките потребителски кредити у нас – Изи Кредит. Компанията стартира атрактивна маркетингова кампания, с която комуникира специалния си продукт за потребители на трудов договор – Изи Макс.

С Изи Макс плановете могат да се реализират Максимално лесно, с по-изгодни условия за клиентите, които кандидатстват за продукта на компанията. Изи Макс от Изи Кредит може да се вземе по най-удобния за потребителите начин – от над 3 000 кредитни консултанта, в над 140 собствени офиса, или в над 2 000 пощенски станции в цялата страна.

За да научиш повече как можеш да си Макс, посети сайта на компанията www.easycredit.bg или се обади на телефон 0700 18 100.


За продукта Изи Макс

Изи Макс е паричен заем от Изи Кредит, специално създаден за работещите хора в България. Основните предимства на продукта са по-големият размер на сумите, за които може да се кандидатства, от 500 лв. до 5 000 лв.; преференциалните условия по параметрите на Изи Макс; и периодът на изплащане от 13, 20 или 26 двуседмични вноски.


Ask a question Задай въпрос