Връзка с нас


  НАШАТА МИСИЯ

Да предоставяме отговорно и прозрачно, бързи и достъпни кредити, директно в домовете на клиентите ни.

 

НАШАТА ВИЗИЯ

Да бъдем лидер във всички страни, в които оперираме.

 
  

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Морал и етичност – ние уважаваме, ценим и разбираме нашите колеги и клиенти.
Отговорност – ние предоставяме отговорно нашите кредити, като се съобразяваме с нуждите и възможностите на клиентите ни.
Прозрачност – ние сме открити и честни в отношенията с нашите колеги, клиенти и партньори.
Лоялност – ние градим дългосрочни отношения с нашите служители и клиенти, основани на доверие и взаимна подкрепа.
Социална ангажираност – ние вярваме, че грижата за обществото е наш дълг и затова организираме програми за повишаване на финансовата култура и подкрепяме проекти подобряващи средата, в която живеем и работим.


От 2005 г. насам компанията ни е отпуснала близо 1 млн. кредита на 500 хил. клиента. Това са хора с различен социален статус. Те използват нашите продукти за различни цели – от плащане на сметки и ремонт на жилище, през оборотни средства за бизнес, до празненство или пътуване.Изи Кредит се развива успешно и като международна компания. През 2009 г. дружеството навлиза на украинския пазар под името iCredit, където към момента разполага с 35 офиса и над 500 служителя. През 2011 г. компанията отваря два офиса в Румъния. И там регистрацията е на името на iCredit. В Румъния за Изи Кредит работят над 1000 служителя в 53 офиса. В началото на 2014 г. Изи Кредит стъпи и в Полша, а през 2015 г. - в Чехия и Македония. Предстои навлизането и на нови пазари.На 1 април 2005 г. във Видин започва работа малка фирма за потребителски кредити с наименованието Кредит Корект. Офисът й е с двама-трима души, заредени с много мечти и кураж. Макар и малка, амбициите на създателите й – Станимир Василев и Неделчо Спасов, са големи. Те искат да променят завинаги пазара на финансови услуги в България. Ще предоставят бързо и удобно пари назаем на хора, които нямат или имат ограничен достъп до банкови услуги. Клиентите няма да се разкарват до офиси, а ще се обслужват от Кредитни консултанти (по това време те се наричат Лични финансови съветници) на фирмата директно в техния дом – нова и сравнително непозната дотогава бизнес концепция за България. Малко след старта фирмата се преименува на „Изи Асет Мениджмънт” АД и кръщава основния си продукт Изи Кредит – сравнително малък като сума заем, който обаче има голямо значение за хората, защото се отпуска бързо, лесно и удобно. Така се ражда нашата компания. До края на годината компанията добавя още 4 офиса в Северозападна България – Монтана, Враца и други. Така вече 11 години вървим заедно с Вас и това е само началото...

Продуктите ни са съобразени изцяло с персоналните желания и потребности на нашите клиенти: Easy Credit, Кредит Пенсионер, Easy Month и Easy Max, които се отпускат в дома на клиента от кредитните консултанти на Изи Кредит и Изи Кредит в Български пощи, които са достъпни в над 2000 пощенски клона.


Нашите дружелюбни и добре обучени Кредитни консултанти ще ви посетят в дома и ще попълнят за вас необходимите документи. Ще съобразят времето и размера на вноските с вашите възможности. Ще ви донесат парите директно в дома до 24 часа. Ще ви запознаят с програмата ни за лоялни клиенти и възможността да получите подаръци, отстъпки и преференциални условия при всеки следващ кредит.


Кои сме ние

„Изи Асет Мениджмънт” АД или Изи Кредит (Easy Credit), както е по-известна чрез търговското си наименование, е основана през 2005 г. и е абсолютен лидер в България в небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента.

В средата на 2015 г. Изи Асет Мениджмънт" АД взе решение за учредяване на Мениджмънт Файненшъл Груп (МФГ). Целта е МФГ да  обхване в структурата си водещи компании в областта на небанковите финансови услуги. Групата на МФГ има амбициите да се утвърди като един от най-бързо развиващите се доставчици на финансови услуги в Централна и Източна Европа, благодарение на  опита, плановете и бизнес моделите на компаниите. Някои от тях са с над 10 годишна история в областта на финансовите услуги, както и с над 6000 служители и сътрудници в повече от 270 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша, Чехия и Македония.

Към настоящия момент плановете за придобиване от страна на МФГ на компании в сферата на микрокредитирането са в процес на реализация. Фактическите действия по осъществяване на намеренията ще бъдат предприети след получаване на разрешение от регулаторните органи в  страната, съобразно законовите изисквания.

Изи Кредит (Easy Credit) стана „Компания на годината 2015“ в категория "Финансов сектор" на ежегодните награди на Business Lady и получи престижното отличие за „Устойчиво развитие, отговорно кредитиране и етичност в небанковата сфера“.

Ние, в Изи Кредит вярваме и се придържаме към принципите на отговорното кредитиране - нашите заеми се отпускат при ясни за клиента условия. Нашите кредити се погасяват чрез фиксирани седмични, двуседмични или месечни погасителни вноски, което гарантира на клиентите ни спокойствие, предвидимост и висока степен на контрол върху изплащането на заема.  

Наскоро направено проучване показа, че Изи Кредит е най-популярната марка на пазара на бързи кредити в момента. Това е марката, която всеки четвърти българин асоциира с „бързи заеми”. 

Друго проучване сред нашите потребители показа, че Изи Кредит успява изцяло да отговори на изискванията на своите клиенти и те са сред най-удовлетворените в Източна Европа. В допълнение, преобладаващият дял от клиентите на компанията са не само доволни от нейните услуги, но и готови да я препоръчват на свои познати и близки, показват още данните на ТНС ББСС. 

Нашите мисия, визия и ценности, също отразяват интересите и потребностите на нашите клиенти, служители и партньори.

"Изи Асет Мениджмънт" АД е регистрирано по Закона за данък върху добавената стойност.