14.09.2014

Първолаците в България посрещнаха първия учебен ден с красиви тетрадки и програми на Изи Кредит

news article image

За трета поред година Изи Кредит превърна първия учебен ден в още по-вълнуващ и весел празник за най-малките ученици.

Изненадите от компанията започнаха още на 14 септември, на празника „На купон преди училище“ на радио N-JOY и Столична община, в Борисовата градина. Като специален партньор на събитието, Изи Кредит организира забавни игри за правилата за безопасност на движението. Включиха се много деца и техните родители, които с помощта на любимия анимационен герой Мечо Пух, отгатваха гатанки и пътни знаци, пресичаха пешеходни пътеки, танцуваха, скачаха с балони и участваха в състезание по теглене на въже. Всеки участник в игрите получи специален подарък - комплект красиви училищни тетрадки и програми с гатанки за правилата на движение.

Подаръците от Изи Кредит продължиха и по време на първия учебен ден. Кредитните консултанти на компанията раздаваха комплекти от красивите тетрадки и програми в училищата в цялата страна. Така и тази година стотици хиляди първолаци и малки ученици ще научат правилата за движение по пътя, докато оцветяват картинки и отгатват гатанки.

Кампанията на Изи Кредит продължава. Днес стартира третото издание на играта на Изи Кредит и радио N-JOY - „Училище, здравей!“, в което всеки може да качи снимка на своя първолак в уебсайта на радиото и да спечели голяма награда. Във фен страницата на Изи Кредит във фейсбук (https://www.facebook.com/EasyCreditBG) в момента се провежда и традиционната игра с гатанки за правилата за безопасност на движението. Играта ще продължи до 5 октомври, като всяка седмица ще бъдат излъчвани 10 победителя, които ще печелят комплект тетрадка и програма. 

Ask a question Задай въпрос