31.08.2014

За трета поред година Изи Кредит и радио N-JOY организират играта „Училище, здравей!”

news article image

Радостна новина за всички първолаци и техните родители. За трета поред година по случай първия учебен ден, компанията-лидер в бързите кредити - Изи Кредит, и радио N-JOY, организират играта „Училище, здравей!“.

Всеки ще има възможност да сподели снимка на своя първолак от 15 септември, като я качи на сайта на радио N-JOY и след това гласува за нея онлайн. Авторитетно жури ще определи трите най-хубави снимки, а първолаците на тях ще спечелят големи награди. Съучениците на победителите, както и всички участници в играта пък, ще получат специалния подарък от Изи Кредит - комплект красиви и забавни тетрадка и програма. С тях освен да пишат и да четат с удоволствие, децата ще научат и правилата за безопасност на пътя, докато оцветяват картинки и отгатват гатанки. 

Началото на инициативата с награждаването на всички участници в играта „Училище, здравей!“, беше поставено в ефира на радио N-Joy миналата година. „Всички деца в играта са невероятни и затова искаме да наградим всяко едно. Това е нашето „благодаря” към тях”, обяви тогава в ефира на радио N-JOY, Христина Маринова от дирекция „Маркетинг” на Изи Кредит.

 За трета поредна година Изи Кредит подготвя мащабна кампания за първия учебен ден. На 15 септември компанията ще подари на първолаци от цялата страна над 100 000 броя от комплектите с тетрадките и програмите с правилата за безопасност на движение. Днес във фен страницата на Изи Кредит във фейсбук (https://www.facebook.com/EasyCreditBG) стартира и традиоционната игра с гатанки по темата. Играта ще продължи до 5 октомври включително, като всяка седмица ще бъдат излъчвани 10 победителя, които ще печелят комплект тетрадка и програма. Тази година Изи Кредит ще подкрепи и специално събитие за децата на радио N-JOY, което ще се проведе на 14 септември в Борисовата градина.  

Ask a question Задай въпрос