Нови атрактивни подаръци очакват лоялните клиенти на Изи Кредит

03 октомври 2012
Нови атрактивни подаръци очакват лоялните клиенти
на Изи Кредит

Нови атрактивни подаръци очакват лоялните клиенти на Изи Кредит

03 октомври 2012

Да си лоялен клиент на компанията за бързи заеми Изи Кредит, носи все повече приятни емоции и изненади. Компаниятанепрекъснатодобавя вкаталога си с нови подаръци за клиентите по програма Изи Бонус. Най-новите предложения са сешоар и кутия с инструменти (гедоре 52 части). Всеки, който е събрал необходимия брой бонус точки, може да ги притежава.

С програмата за лоялност Изи Бонус искаме да се отблагодарим на клиентите, които ни се довериха и ползват услугите ни редовно. Полезните и практични подаръци, които сме им приготвили, ще направят ежедневието им по-приятно и по-леко, посочват от компанията.

Каталогътс подаръци на Изи Кредит се разширява непрекъснато. Клиентите могат да изберат 22-инчови плазмени телевизори, мобилни телефони, потове за готвене, радиочасовници, ютии, прахосмукачки, часовници, сервизи, кристалчета Сваровски, слънчеви очила, плюшени мечета и други.

Програмата за лоялност Изи Бонус беше стартирана тази година. За всеки нов кредит клиентите на компанията получават бонус точки, които след това могат да заменят за подаръци и отстъпки по кредитите. Програмата им дава право да станат и VIP клиенти и да се възползват от специално създаден за тях продукт VIP Еasy.