02.10.2012

Нови атрактивни подаръци очакват лоялните клиентина Изи Кредит

news article image

Да си лоялен клиент на компанията за бързи заеми Изи Кредит, носи все повече приятни емоции и изненади. Компаниятанепрекъснатодобавя вкаталога си с нови подаръци за клиентите по програма Изи Бонус. Най-новите предложения са сешоар и кутия с инструменти (гедоре 52 части). Всеки, който е събрал необходимия брой бонус точки, може да ги притежава.

С програмата за лоялност Изи Бонус искаме да се отблагодарим на клиентите, които ни се довериха и ползват услугите ни редовно. Полезните и практични подаръци, които сме им приготвили, ще направят ежедневието им по-приятно и по-леко, посочват от компанията.

Каталогът с подаръци на Изи Кредит се разширява непрекъснато. Клиентите могат да изберат 22-инчови плазмени телевизори, мобилни телефони, потове за готвене, радиочасовници, ютии, прахосмукачки, часовници, сервизи, кристалчета Сваровски, слънчеви очила, плюшени мечета и други.

Програмата за лоялност Изи Бонус беше стартирана тази година. За всеки нов кредит клиентите на компанията получават бонус точки, които след това могат да заменят за подаръци и отстъпки по кредитите. Програмата им дава право да станат и VIP клиенти и да се възползват от специално създаден за тях продукт VIP Еasy.

Ask a question Задай въпрос