29.09.2014

Награди от Изи Кредит за всички участници в третото издание на „Училище, здравей”

news article image

За втора поредна година компанията-лидер в бързите потребителски кредити - Изи Кредит, награди всички първолаци, които участваха в най-усмихната и емоционална игра в България - „Училище, здравей!“ по радио N-JOY.

Третото поред издание на играта приключи на 29 септември, като снимки изпратиха родителите на 129 първолаци – рекорд в изданията на играта досега. Всички снимки бяха прекрасни и затова Изи Кредит реши отново да зарадва всеки един участник със своя специален подарък - комплект красиви и забавни тетрадки и програми с пътните знаци и правилата за движение.

След онлайн вот на слушателите на радиото и трудно решение на журито, за трите най-хубави снимки в играта бяха избрани тези на Анджелина Статева, Ирина Кавармова и Боян Ганев. Имената на победителите бяха съобщени на живо в ефира на радио N-JOYвчера от Христина Маринова от дирекция „Маркетинг” на Изи Кредит. Анджелина, Ирина и Боян спечелиха големите награди в играта – мобилни телефони, с които да са в постоянна връзка със своите родители. Всичките им съученици също ще получат комплект от тетрадките и програмите на Изи Кредит, а класираните от 4-то до 6-то място - специални награди от радио N-JOY.

Майката на победителката в играта, събрала и най-много гласове в играта – малката Анджи Статева от 68-мо СОУ „Акад. Никола Обрешков” в столичния квартал „Дружба”, беше поздравена на живо в ефира на радио N-JOY вчера. „Вълнувам се много. Изненадата е огромна”, каза Магдалена Статева. Пред слушателите тя сподели и емоцията от първото пристъпване на училищния праг на малката й дъщеричка. „Разплаках се. Никога не съм предполагала, че ще се развълнувам толкова”, каза Магдалена. 

„Училище, здравей!“ е част от мащабната кампания на Изи Кредит за първия учебен дени цели да помогне на първолаците да научат пътните знаци и правилата за движение. На 15 септември кредитните консултанти на компанията подариха над 100 000 комплекта с тетрадки и програми в училищата в цялата страна. Такива комплекти получиха вече и 40 фейсбук фена на Изи Кредит, които участваха в продължаващата и в момента забавна игра с гатанки във фен страницата на компанията. Всеки, който все още не се е включил, може да го направи още сега и да спечели прекрасна награда за своя малък ученик. Другата седмица ще бъдат изтеглени още 10 печеливши.

Ask a question Задай въпрос