02.04.2012

Лоялните клиенти на Изи Кредит теглят до 30% по-евтини заеми

news article image

Лоялен клиент съм на компания за бързи кредити от дълго време – ползвам услугите й често, коректен съм и си плащам погасителните вноски редовно. Полагат ли ми се бонуси и отстъпки? Този въпрос вълнува много клиенти на бързите заеми.

Сериозните компании в този бизнес предоставят на лоялните си клиенти привилегии и подаръци, за да им се отблагодарят за доверието, да ги накарат да се почувстват специални и да ги задържат колкото се може по-дълго. Клиентите с добра кредитна история на Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит) например, винаги са ползвали отстъпка по заемите си. Отскоро компанията предлага още по-големи възможности. С всеки изтеглен кредит, лоялните клиенти на Изи Кредит трупат бонус точки, с които могат да влязат в специален VIP клуб, даващ достъп до кредити VIP Easy, които са от 5 до 30% по-евтини от стандартните и с по-дълъг срок на погасяване (таблица 1). Сред другите привилегии са одобрение за заем до 2 часа и допълнителни бонус точки.

Клиентите на компанията с добра кредитна история получават много по-евтин и по-бърз достъп до финансиране, обобщава най-важните предимства Апостол Мушмов, директор „Бизнес развитие” на Изи Кредит. Колкото повече и по-големи суми теглят клиентите на Изи Кредит и колкото по-навреме ги връщат, толкова повече бонус точки трупат, което от своя страна ги доближава по-бързо до VIP статута.

 

Таблица1 (Пример за преференциалните нива на оскъпяване при кредит VIP Easy)

Сума на кредита

Сума за погасяване по

VIP Easy

за 10 седмици

Сума за погасяване по

Easy Credit

за 8 седмици

200 лв.

236.2 лв.

247.92 лв.

 

За влизане във VIP клуба клиентите трябва да съберат 20 000 бонус точки и да заявят, че желаят да са VIP клиенти. Необходимите 20000 бонус точки се събират постепенно, в специално обособена за целта VIP сметка. При достигане на определени нива в тази сметка, компанията предоставя допълнителни точки, за да поощри своите клиенти.

 

С VIP привилегиите и кредитите VIP Easy, Изи Кредит надгражда стартираната в началото на годината програма за лоялни клиенти Изи Бонус. С нея коректните и редовни заемополучатели получават бонус точки, които могат да заменят за подаръци или отстъпки от вноските по кредитите си.

 

Право да получават бонус точки имат клиентите, ползващи всички продукти на Изи Кредит, с изключение на Кредит Про, Easy On и Изи Магазин (Easy Shop).

Още информация за това как се става VIP клиент и за кредит VIP Easy, може да бъде намерена тук.


 

Ask a question Задай въпрос