31.01.2014

„Кредит Пенсионер” и „14-та пенсия” ще се отпускат с подарък - абонамент за „Трета възраст”

news article image

Приятна изненада очаква клиентите на Изи Кредит, които изтеглят „Кредит Пенсионер” и „14-та пенсия” през февруари и март. Компанията ще им подари безплатен тримесечен абонамент за един от най четените вестници в България – „Трета възраст”, както и забавано издание със судоку. Промоцията ще важи за заеми, изтеглени от 1 февруари до 31 март включително.

„Ще подарим на клиентите ни не просто един подарък, а голяма емоция. Ще ги абонираме за едно от най-обичаните и четени седмични издания в България – „Трета възраст” Всяка седмица в продължение на три месеца те ще получават 20 страници с полезна и интригуваща информация”, коментираха предстоящата промоция от дирекция „Маркетинг” на Изи Кредит. Практичните подаръци и приятните изненади за клиентите на Изи Кредит в пенсионна възраст се превръщат в традиция. През миналата година компанията подари на 100 от тях по 100 лв. През предходни години Изи Кредит подаряваше още радио-часовници, електрически кани и други.

„Кредит Пенсионер” и „14-та пенсия” са специално предназначени за хората в пенсионна възраст. Сумите, за които може да се кандидатства са от 100 до 1500 лв. Погасяването им е чрез месечни вноски, които са съобразени с финансовите възможности на пенсионерите. Срокът за изплащане на „Кредит Пенсионер” е 12 месеца, а на „14-та пенсия” – 10 месеца. „Кредит Пенсионер” се отпуска чрез мрежата от 3000 кредитни консултанта на Изи Кредит в цялата страна, а услугата „14-та пенсия” е достъпна в над 1900 пощенски станции в над 230 населени места.

Ask a question Задай въпрос