05.03.2013

Кредит Пенсионер зарадва 100 късметлии с по 100 лв.

news article image

Сто български пенсионера ще получат извънредни 100 лв. към мартенската си пенсия, благодарение на Изи Кредит. Парите са подарък от компанията-лидер в бързите заеми, за участието им в промоцията „100 на 100 топла зима с Кредит Пенсионер”. Стотината късметлии бяха избрани на 4 март, на случаен принцип измежду хиляди пенсионери, възползвали се от промоцията на компанията.

Късметлиите, които Изи Кредит първи информира за наградата, изразиха своята огромна радост. „Много съм трогната от наградата. За един пенсионер 100 лв. е значителна сума. Винаги съм доволна от Изи Кредит. С последния кредит, който ми донесе и късмета, най-накрая приключих ремонта си у дома”, зарадва се от новината 62-годишната Снежана Александрова от столичния квартал „Надежда”. Тя е стар клиент на компанията и дори не помни кога за първи път е ползвала услугите й. „Чудесна новина ми съобщавате. Това е първата ми добавка към пенсията от много време насам. От скоро съм клиент на Изи Кредит, но съм доволна и винаги ще избирам Изи Кредит, когато имам нужда от пари”, трогната беше и Пенка Петрова от Монтана. Отскоро 64-годишната дама се радва на внуче и именно раждането му подтикнало бабата да изтегли бърз заем от Изи Кредит. В кратък срок всички печеливши от промоцията ще бъдат уведомени как ще получат паричната си награда. „С промоцията искахме да се отблагодарим на хората в пенсионна възраст за това, че ни гласуват доверие и да им покажем, че ги ценим като наши лоялни клиенти“ , коментираха от дирекция „Маркетинг” на Изи Кредит.

Кредит Пенсионер е създаден специално за нуждите на хората в пенсионна възраст. Той е бързо и лесно решение на проблема с високите и много на брой сметки. За изтеглянето му е необходимо обаждане на телефон 0700 18 100. До 24 часа, след одобрение, кредитен консултант на Изи Кредит носи посочената от клиента сума в неговия дом. Максималният размер по заема е 1500 лв.

 

Директор Маркетинг и Ръководител отдел Подбор и Администрация теглят печелившите

Ask a question Задай въпрос