11.01.2015

Изи Кредит зарадва за пореден път децата от дом „Асен Златаров” в столичния квартал „Надежда”

news article image

Коледа и Нова година отминаха, но подаръците от Изи Кредит продължават и през януари. Децата от ДДЛРГ „Асен Златаров“ в столичния квартал „Надежда” ще учат с още по-голямо желание с нови удобни бюра и шкафове, дарени от водещата компания за небанкови потребителски кредити.  Мебелите бяха доставени в  дома на 9 януари, като изпратеният от Изи Кредит екип се погрижи те да бъдат и грижливо монтирани на място.  

Децата в дома също така от своя страна изненадаха гостите от  Изи Кредит със свой специален подарък – ръчно изработени от тях коледни картички, с надписани мили пожелания за здраве, щастие и успех на приятелите им от Изи Кредит. Подаръкът беше и в знак на благодарност и признателност към поредния благороден жест на компанията към ДДЛРГ „Асен Златаров“. Това е трета поред инициатива на компанията в подкрепа на децата от дома в столичния квартал „Надежда” за изминалите 6 месеца. През юни миналата година служителите на Изи Кредит им дариха дрехи и продукти от първа необходимост, закупени с лични средства, като при връчването на дарението ги изненадаха и с три големи торти, много шоколади и лакомства. През октомври пък футболният отбор на Изи Кредит подкрепи дома, като участва в благотворителния турнир SOFIA CHAMPIONS CUP, организиран в тяхна подкрепа.

В ДДЛРГ „Асен Златаров“ се грижат за възпитанието и обучението на 38 деца на възраст от 9 до 20 години.

През годините Изи Кредит нееднократно е подпомагала деца в неравностойно положение от различни социални заведения в България, като част от програмата си за корпоративна социална отговорност. 

Ask a question Задай въпрос