05.06.2014

Изи Кредит зарадва с подаръци и торти децата от дом „Асен Златарев” в София

news article image

Служителите на водещата компания в сегмента на бързите кредити в дома – Изи Кредит, за пореден път подкрепиха деца в неравностойно положение. За кратко време те събраха много дрехи и средства, с които да зарадват възпитаниците (38 деца на възраст от 9 до 20 години) на ДДЛРГ „Асен Златаров“ в столичния квартал „Надежда”.

Дарението беше занесено в дома на 5 юни лично от служители на компанията. Най-голяма радост сред децата предизвика специалната изненада от Изи Кредит - три големи торти, много шоколади, вафли и лакомства. „Искахме да ви зарадваме по случай Деня на детето. Всички колеги във фирмата се организирахме с желанието да ви видим усмихнати. Радвам се, че успяхме.”, обърна се към любезните домакини в дома, Антоанета Николова от дирекция „Човешки капитал” на Изи Кредит.

Пред своите гости децата от дома разказаха за своите мечти и желания, които биха отправили към „златната рибка” от приказките. Единадесет годишният Пирин сподели мечтания от него подарък – „колело, което да е достатъчно голямо, като за него”. Негови връстници пък поискаха направо лъскави автомобили, които те лично да шофират. На най-големия - 16-годишният Дани, се падна „тежката” задача да разреже тортите. Момчето се справи блестящо и всички похапнаха от сладкото изкушение.

Подкрепата и даренията в полза на деца в неравностойно положение е дългогодишна традиция за Изи Кредит. Компанията и нейните служители вече нееднократно са събирали средства, дрехи и играчки за най-различни социални заведения в страната.

Ask a question Задай въпрос