20.09.2012

Изи Кредит започна със зрелищна победа на Турнира на надеждата – 6:3 срещу ДСВ Роуд

news article image

Лидерът в бързите заеми Изи Кредит постигна безапелационна победа в първия си мач от груповата фаза на Турнира на надеждата – 6:3 срещу транспортно-логистичната компания ДСВ Роуд. Мачът се игра късно снощи в залата в Челопечене. Кредитните консултанти играха великолепно и можеха да се поздравят с още по-изразителна победа, но късметът и три греди спасиха съперника им от още по-разгромен резултат. С показаното на терена, те дадоха и сериозна заявка да се наредят сред най-добрите на турнира.

 

По два гола за Изи Кредит отбелязаха Антонио Данов и Анатолий Дешев. Останалите вкараха Христофор Цонев и Кристиан Радински. През целия мач червено-сивите от Изи Кредит имаха смазващо превъзходство, но на три пъти лесно допуснаха изравняване. Сами си вдигнахме адреналина, коментира по този повод Живко Желев, един от най-опитните в отбора на лидера в бързите заеми. ДСВ Роуд се бранеше силно, а напред каквото стане. Така въпреки разликата в класите, до началото на второто полувреме резултатът беше 3:3. Тогава обаче настъпи моментът на Антонио Данов – истински Леонел Меси в отбора на Изи Кредит, чието име ще се споменава често до края на турнира. С два негови гола и един на Анатолий Дешев, нещата си дойдоха на мястото. Отигравания като тези на Антонио по българските терени не сме виждали от времето, когато Митко Бербатов все още играеше в националния.

 

В другия мач от група Б вчера, мобилният оператор Глобул победи производителя на перилни препарати Хенкел с 6:2 и оглави временното класиране. Тази вечер Изи Кредит играе срещу Хенкел от 20 часа, а час по-рано ДСВ Роуд излиза срещу Глобул.

 

С участието си във второто издание на Турнира на надеждата, Изи Кредит отново подкрепя българския национален отбор по футбол за бездомни - Отбора на надеждата. Със събраните такси от участие се финансира подготовката на националите, които другия месец ще защитават честта на страната ни в Мексико сити.

Ask a question Задай въпрос