10.09.2015

Изи Кредит взе активно участие във форум „Кариера в България. Защо не?“

news article image

Водещата компания за небанково микрокредитиране у нас предизвика сериозен интерес сред топ кандидатите с образование и опит в чужбина 

Изи Кредит присъства активно в престижния форум „Кариера в България. Защо не?“, който се проведе в столицата под патронажа на президента на Република България г-н Росен Плевнелиев. Водещата компания за небанково микрокредитиране у нас беше сред седемдесетте големи български работодатели, които се включиха в кариерното събитие, насочено към родни специалисти с опит и образование в чужбина. Изи Кредит беше единственият представител на небанковите финансовите институции в рамките на форума.

На корпоративния щанд на Изи Кредит посетителите на събитието получиха информация за дейността на компанията, възможностите за започване на работа и развитие във водещата компания. По време на форума екипът на финансовата организация представи Изи Кредит като добър пример за български работодател, предоставящ многобройни възможности за кариерно развитие за настоящите и бъдещите си служители. Сред акцентите, изтъкнати пред многобройните участници, проявили интерес към Изи Кредит, бяха нейните основните кариерни предимства: българска компания с международни стандарти на работа; един от най-големите работодатели в България; компания, в която са заети над 6 000 служителя в страната и външните й филиали; водеща финансова институция, която предоставя възможности за кариерно развитие в страната и международен план, провежда политики и програми за индивидуални обучения и развитие на таланти; компания с едни от най-атрактивните стажантски програми, предпочитани от студентите с икономически специалности; компания със социални отговорни инициативи в страната.

Изи Кредит благодари на всички, които посетиха щанда на компанията по време на кариерния форум, както и на десетките потенциални кандидати за започване на работа, които лично представиха и изпратиха по електронна поща своите автобиографии.

Повече информация за Изи Кредит като работодател и за кариерните възможности в компанията може да прочетете тук: http://careers.easycredit.bg/


Ask a question Задай въпрос