31.10.2012

Изи Кредит стартира кампания за повишаване на финансовата култура

news article image

Тази есен Изи Кредитстартира мащабна кампания за повишаване на финансовата култура на българите по отношение на безпроблемното теглене на бързи заеми.

Като първа стъпка през този месец компанията ни ще разпространи в цялата страна книжки с полезни съвети за безпроблемно теглене на бързи заеми, създадени с експертното съдействие на Комисията за защита на потребителите. Проектът има за цел да обогати и задълбочи познанията на потребителите за специфичната финансова услуга, която фирмите за бързо кредитиране предоставят.

Книжките са джобен формат и са озаглавени „Наръчник на разумния кредитополучател – 7 полезни съвета”. С кратък текст и атрактивни рисунки даваме отговори на важни въпроси като: какво е бърз кредит, неговите предимства и рискове; каква е неговата цена; как се избира подходяща фирма, която предоставя тази услуга и как се сравняват отделните оферти за бързи заеми; как се кандидатства и какви документи са необходими; какво се прави, когато не сме в състояние да платим вноските си и т. нат. „Много хора, потенциални наши клиенти, са все още слабо запознати със спецификата на бързите кредити, при което те гледат на нашите услуги с недоверие. Трябва да ги информираме и да подобрим финансовите им познания. Програмата, която планираме с КЗП, е надежден инструмент в тази посока. Като модерна и обществено ангажирана компания, искаме да подпомогнем и усилията на обществените организации и държавните институции за подобряване финансовата култура на обществото” обясни Виолета Будева, Маркетинг директор на компанията ни.

 

Проектът ще бъде популяризиран в пресата, радиото и интернет и ще продължи да се развива и през 2013 г.

Ask a question Задай въпрос