06.12.2011

"Изи Кредит" ще пусне заеми за пазаруване в супермаркетите

news article image

Всяка седмица стотици хиляди българи пазаруват в големите магазини за хранителни стоки и хипермаркетите. Неведнъж обаче някои от тях са изпитвали дефицит на пари в брой за покупката на всички набелязани продукти, повечето от които от първа необходимост. Като се прибави към това плащането на тока, водата, кабелната и други важни за дома услуги, достъпни в почти всички големи магазини, сметката за седмичното пазаруване се увеличава неимоверно.

От този месец за пазаруващите в някои от супермаркетите това може и да не е проблем. Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит) ще пусне специални кредити за покупка на бързооборотни стоки и услуги в няколко магазина в страната. Заемите са за суми от 100 и 200 лв. и са с наименованието – съответно Easy 100 и Easy 200. С тях клиентите ще могат да пазаруват и да заплащат каквото пожелаят, не само в съответния магазин, но и във всеки един търговски обект на територията на страната.

„Нашите кредити винаги са се ползвали за неотложни за всяко домакинство нужди и винаги са се предоставяли по най-удобния за клиентите начин. С Easy 100 и Easy 200 всеки ще може да закупи стоки и услуги от първа необходимост за дома и семейството”, обясниха от мениджмънта на компанията.

В началото новите кредити ще се предлагат в два от обектите на „Фантастико” в София – в кварталите „Люлин
1 и „ Хаджи Димитър”, а през следващите месеци те ще бъдат достъпни и в други търговски обекти. Отзивчиви и компетентни служители ще предоставят пълна информация за новия продукт и ще приемат заявки за него на обособени бюра в супермаркетите, оборудвани с необходимата техника и специално разработен софтуер.

Easy 100 и Easy 200 ще се отпускат много бързо - за около 20 минути, при минимални изисквания и напълно прозрачни условия. Заемите ще се предлагат в два варианта като суми – за 100 и за 200 лв., които ще подлежат на връщане в срок до 30 дни. В рамките на едномесечния период сумите за погасяване са съответно 135 лв. и 255 лв., като просрочията извън този срок са свързани с лихва за забава, упомената в клиентските договори. Клиентите ще могат да погасят заемите си на място на щанда на Изи Кредит в съответния магазин, в който са ги изтеглили, или по банков път по специална сметка, посочена в договора за кредит.

За Easy 100 и Easy 200 могат да кандидатстват всички работещи на трудов договор или самоосигуряващи се лица, които са с чиста кредитна история, т.е. не фигурират в Централния кредитен регистър на БНБ като лоши клиенти. Кандидатстващите също така не трябва да имат неизплатен кредит към Изи Кредит към момента на кандидатстването.

На щандовете на Изи Кредит в магазините клиентите ще могат да получат информация и за всички останали актуални продукти на компанията.

Ask a question Задай въпрос