15.04.2014

Изи Кредит ще подкрепи „Да изчистим България” с акция в Дендрариума на Витоша

news article image

Една от големите компании за потребителски заеми в България - Изи Кредит, за поредна година ще подкрепи еко кампанията на bTV Media Group - „Да изчистим България”.

На 26 април, събота, близо 200 служители на фирмата и техните семейства ще почистят едно от най-красивите кътчета в природен парк „Витоша” - ботаническата градина „Дендрариум”. „Дендрариум” е разположен на 1300 м надморска височина, на разклона на пътя за м. Копитото и х. Планинец, след кв. „Бояна”. Той е сред любимите места за отдих и почивка на софиянци и техните деца - изключително богат е на дървесни видове и в него се намира първата в планината въжена градина.

Компанията ще осигури ръкавици и чували за акцията, която ще стартира точно в 11.00 ч.

Това няма да е единствената акция на Изи Кредит в подкрепа на „Да изчистим България”. Служители на компанията в цялата страна се очаква да се включат активно с акции по места. Плакати за инициативата на bTV ще са разлепени във всички офиси на Изи Кредит.

С акциите в подкрепа на „Да изчистим България” в събота, служителите на Изи Кредит ще отпразнуват символично и деветия рожден ден на компанията. В парк „Дендрариум” ще бъдат засадени 9 млади дръвчета – зелена традиция, която се спазва на всеки рожден ден на компанията, в името на това България да диша по-чист въздух, да има повече зеленина и по-чиста природа.

Ask a question Задай въпрос