22.04.2013

Изи Кредит засади 8 липи в Южния парк по случай рождения си ден

news article image

Изи Кредит навърши 8 години. Компанията отпразнува повода със зелена инициатива, която вече се превръща във фирмена традиция – засаждането на дръвчета. В петък служителите на Изи Кредит засадиха осем млади липи в Южния парк със съдействието на общината. Дръвчетата се намират в непосредствена близост до входа на парка откъм бул. „Гоце Делчев” и ще растат за радост на всички посетители, които се разхождат по алеите на парка.

На всеки рожден ден Изи Кредит засажда по толкова дръвчета, на колкото години става. „Дървото е символ на живота и дълголетието. Изи Кредит е все още млада компания, но я очаква голямо бъдеще. Дръвчетата, които засаждаме всяка година, ще останат за бъдещите поколения и ще допринасят за това да имаме по-чист въздух, повече зеленина и по-чиста природа”, заяви Неделчо Спасов, изпълнителен директор на компанията.

„За да е успешна една компания, не е достатъчно да предлага само добри продукти. Тя трябва да е полезна на хората по много други начини. Освен чрез бързи заеми, Изи Кредит се опитва да е полезна на обществото, като подкрепя важни за него социални проекти и каузи”, каза от своя страна Станимир Василев, председател на съвета на директорите на компанията.

Ask a question Задай въпрос