06.12.2011

"Изи Кредит" ще даде 100 прекрасни подаръци на свои клиенти

news article image

Коледа и Нова година наближават и мигащите около нас празнични светлинки припомнят, че е време да се помисли за подаръци за близките. Това е специален момент през годината, когато всеки желае да зарадва семейството и приятелите си с хубави подаръци. През зимата обаче се плащат и високи сметки, а парите често не достигат. Можем ли да се справим с всички харчове в тази несигурна икономическа ситуация?

Изи Асет Мениджмънт АД предлага вариант за решение. Всеки, който в дните до Коледа изтегли заем от компанията за минимум 200 лв., автоматично участва в томбола на дружеството за 100 чудесни подаръка. По този начин освен решение на свой финансов проблем, клиентите може да се сдобият с чисто нови лаптоп, фотоапарати, мобилни телефони, кафе машини, микровълнови печки, ютии, сешоари, скари и други полезни за всяко домакинство стоки, покупката на които често отлагаме, защото парите все не достигат.

Идеята на Изи Кредит със зимната промоция е да облекчи финансите на част от заемополучателите и да ги улесни в момент, когато семейните им бюджети са натоварени. „Нека поне 100 души от тези, които изберат да станат наши клиенти през дните до Коледа, да ползват взетите пари назаем за нещо, което им е най-належащо. Ние ще се погрижим от своя страна да зарадват себе си и близките на Коледа, като им подарим чудесни подаръци”, обясниха от Изи Кредит.

Още за коледната томбола на Изи Кредит

В томболата ще участва всеки, който в периода 21 ноември – 21 декември изтегли заем от Изи Асет Мениджмънт АД в размер на минимум 200 лв. Печелившите от томболата ще бъдат определени на случаен принцип чрез електронната система на компанията на 28 декември 2011 г. Имената на печелившите ще бъдат обявени на интернет сайта на дружеството - www.easycredit.bg, в срок до 30 декември. С цел да се съхранят личните данни на печелившите, на интернет сайта ще бъдат публикувани единствено първото име и фамилията на печелившия, както и номера на договора за паричен заем, сключен между него и дружеството. Повече информация можете да получите на www.easycredit.bg/winterpromo и на телефон 0700 18100, без допълнително таксуване. Заявете своя кредит и изпратете SMS с исканата сума на 0882 007555, без допълнително таксуване.

Ask a question Задай въпрос