Изи Кредит подкрепи футболен турнир по случай 50 години Своге

27 юни 2014
Изи Кредит подкрепи футболен турнир по случай 50 години Своге

Изи Кредит подкрепи футболен турнир по случай 50 години Своге

27 юни 2014

Лидерът в бързите кредити  - Изи Кредит, подкрепи поредната спортна кауза. Компанията беше сред основните спонсори на футболен турнир, по случай 50 години от обявяването на Своге за град. Изи Кредит награди сребърните медалисти в турнира.

 

Турнирът се проведе на 21 юни на градския стадион. Събитието се превърна в голям празник за публиката, независимо от неблагоприятното време. В турнира се включиха 5 отбора, сред които и служители на Изи Кредит.

 

За най-добрите имаше купа и медали. Приходите от таксата за участие бяха разпределени като награден фонд сред класиралите се на първите три места. Имаше и индивидуални награди за най-добър играч, голмайстор и най-добър вратар.

 

„Идеята е турнирът да стане традиционен в рамките на честванията на годишнините от създаването на града. За Изи Кредит ще е удоволствие да подкрепя организирането му и за в бъдеще”, каза Ивайло Симеонов, регионален мениджър на компанията в града.

Подкрепата за спорта като здравословен начин на живот е ключов елемент в политиката за корпоративна социална отговорност на Изи Кредит. Компанията вече втора поредна година организира веригата национални спортни празници „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”, в която хиляди участници, в това число и много деца, се състезават в три спорта - лека атлетика, колоездене и баскетбол 3 на 3. Компанията е генерален спонсор и на Софийския маратон.  

В началото на юни Изи Кредит подкрепи 13-ия велокрос за деца в София, организиран от детския уебпортал Az-deteto.bg, със съдействието на Столична община. Компанията беше и сред основните спонсори на първия по рода си велокрос Доспат-Борино-Девин, който се проведе по-рано този месец.