25.06.2014

Изи Кредит подкрепи футболен турнир по случай 50 години Своге

news article image

Лидерът в бързите кредити  - Изи Кредит, подкрепи поредната спортна кауза. Компанията беше сред основните спонсори на футболен турнир, по случай 50 години от обявяването на Своге за град. Изи Кредит награди сребърните медалисти в турнира.

Турнирът се проведе на 21 юни на градския стадион. Събитието се превърна в голям празник за публиката, независимо от неблагоприятното време. В турнира се включиха 5 отбора, сред които и служители на Изи Кредит.

За най-добрите имаше купа и медали. Приходите от таксата за участие бяха разпределени като награден фонд сред класиралите се на първите три места. Имаше и индивидуални награди за най-добър играч, голмайстор и най-добър вратар.

„Идеята е турнирът да стане традиционен в рамките на честванията на годишнините от създаването на града. За Изи Кредит ще е удоволствие да подкрепя организирането му и за в бъдеще”, каза Ивайло Симеонов, регионален мениджър на компанията в града.

Подкрепата за спорта като здравословен начин на живот е ключов елемент в политиката за корпоративна социална отговорност на Изи Кредит. Компанията вече втора поредна година организира веригата национални спортни празници „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”, в която хиляди участници, в това число и много деца, се състезават в три спорта - лека атлетика, колоездене и баскетбол 3 на 3. Компанията е генерален спонсор и на Софийския маратон.  

В началото на юни Изи Кредит подкрепи 13-ия велокрос за деца в София, организиран от детския уебпортал Az-deteto.bg, със съдействието на Столична община. Компанията беше и сред основните спонсори на първия по рода си велокрос Доспат-Борино-Девин, който се проведе по-рано този месец. 

Ask a question Задай въпрос