08.06.2014

Изи Кредит подкрепи 13-тия велокрос за деца на Az-deteto.bg

news article image

Компанията-лидер в бързите кредити - Изи Кредит, подкрепи 13-тия велокрос за деца в София, организиран от детския уебпортал Az-deteto.bg със съдействието на Столична община. 

Велокросът се проведе на 7 юни в парка „Заимов” и в него се включиха над 200 деца – от най-малките, които могат да карат колело до 12 годишните. Събитието се превърна в голям празник. Гостите в парка се радваха на прекрасно слънчево време и весела обстановка. Състезанията протекоха в пет възрастови групи и бяха изключително оспорвани, а най-бързите получиха специални медали и много награди от спонсорите.

Организаторите се бяха постарали никой да не скучае. Имаше хубава музика и рисунки с тебешири.

Като един от двамата големи спонсора, Изи Кредит допринесе за празника, като осигури прекрасни награди за победителите на второ място във велокроса. Представители на компанията също така подаряваха на участниците и присъстващите бонбони, балони и други рекламни материали. Всяко дете в парка получи от спонсорите и вкусна зърнена закуска, книжка и балонче.

Подкрепата за спорта като здравословен начин на живот е ключов елемент в политиката за корпоративна социална отговорност на Изи Кредит. Компанията вече втора поредна година организира веригата национални спортни празници „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”, в която хиляди участници, в това число и много деца, се състезават в три спорта - лека атлетика-крос, колоездене и баскетбол 3 на 3. Компанията е генерален спонсор и на Софийския маратон.„Опитваме се да сме полезни на обществото, като подкрепяме важни проекти и каузи, които допринасят за доброто му развитие. Искаме децата да спортуват колкото се може повече, защото спортът е здраве.”, обясни Станимир Василев, председател на съвета на директорите на Изи Кредит.

Ask a question Задай въпрос