30.07.2012

Изи Кредит организира най-голямата Търговска конференция в историята си

news article image

За Изи Кредит вече се говори като символ на успеха. В това се убедиха над 400 служители на лидера в бързото кредитиране по време на Петата Търговска конференция на 14 юни в хотел „Кемпински Зографски” в София.

Търговската конференция беше най-голямата от всички досега - ясен белег за мащабното разрастване на компанията. На форума бяха отчетени силни резултати и преизпълнение на целите за полугодието. Мениджърите на Изи Кредит начертаха и пътя за развитие напред. „Изи Кредит няма конкуренция. Тя е вътре, вече не само между офисите на компанията, но и между държавите, в които присъства”, обяви директорът „Международно развитие” Валентин Гетов. Изи Кредит обяви амбицията си да се превърне в един от най-добрите работодатели в България и страните, в които работи. Това ще стане чрез специални програми за професионално развитие, които вече са стартирали. Kонференцията впечатли и със специално подготвена забавна част – „Стани богат с Изи Кредит”, с водещ Ники Кънчев. Получи се вълнуващ спектакъл с много шеги, остроумни въпроси и парични награди.

След бурен растеж през седемте години на съществуването си, в момента за Изи Кредит в България работят около 2800 служители. В Украйна и Румъния - съответно 611 и 174 души. Тази година компанията ще стъпи и в необятната Азия чрез филиал в Камбоджа.

Ask a question Задай въпрос