Изи Кредит казва „Наздраве за любовта“ на 14 февруари

14.02.2022

Месец февруари винаги е изпълнен с приятни емоции, любовни трепети и нотка мечтание за приближаващата пролет. Определено обаче любовта е главният аромат, който се носи из въздуха!

По този повод Изи Кредит подготви специална изненада точно на 14 февруари за всички, които празнуват празника на виното или на любовта!

За да отбележи празника подобаващо, Изи Кредит ще радва със специални картички-валентинки и балони във формата на сърце, които ще бъдат раздавани от всички офиси в цялата страна. А всеки клиент, усвоил кредит в този ден, може да спечели и бутилка хубаво вино. Да си кажем „Наздраве за любовта“ с прекрасни комплименти и приятни изненади.

Нека любовта и доброто настроение ни спохождат всеки ден, а на 14 февруари да се погрижим да ги покажем на любимите си хора с внимание, усмивки, а защо не и с подаръци.

 

Бъдете влюбени всеки ден!

 

Повече информация за условията на промоцията можете да намерите ТУК.

Още новини
Назад С Изи Кредит получавате добри заеми от добри консултанти
08.02.2022

От своето създаване преди 17 години, Изи Кредит има много поводи за гордост, но без съмнение основната причина за успеха на компанията и доб...

Виж повече
Напред Наръчник за успешно спестяване
22.02.2022

Едва ли ще чуете някой да каже “Е, на мен парите ми стигат, даже имам излишно много пари”. И най-богатите хора искат да имат повече, а какво...

Виж повече
Ask a question
Ask a question Задай въпрос