02.10.2013

Изи Кредит изненада с подаръци всички участници в играта „Училище, здравей!” по радио N-JOY

news article image

Компанията-лидер в бързите потребителски кредити - Изи Кредит, изненада приятно всички участници във втория сезон на играта „Училище, здравей!“ по радио N-JOY. Всички 58 деца, участвали в играта, ще получат от красивите и забавни училищни тетрадки и програмки, с които освен да си учат уроците, ще се учат също на безопасно пресичане, ще отгатват гатанки и ще оцветяват картинки. 

Радостната новина обяви в ефира на радиото Христина Маринова от Маркетинг отдела на Изи Кредит „Всички деца в играта бяха невероятни и затова решихме да наградим всяко едно. Това е нашето „благодаря” към тях”, обясни Хриси. Тя обяви и трите най-добри снимки, събралите най-много точки от онлайн гласуването на публиката – Мария Начева, Габриела Христова и Слави Темелкова. Първолаците от трите снимки спечелиха мобилен телефон, а всички техни съученици - тетрадки и програми с правилата за безопасност на движението. „Беше ни много трудно да изберем тримата победители и затова се съобразихме с резултатите от онлайн гласуването”, каза още Христина. 

От ефира на радио N-JOY тя призова и всички шофьори да бъдат внимателни с децата по улиците и да спазват правилата за движение по пътищата. Маркетинг експертът на Изи Кредит използва повода и да покани всички жители и гости на София на най-големия досега Софийски маратон, на който Изи Кредит е генерален спонсор. Маратонът ще се проведе тази неделя – 06.10.2013 от 9:30 часа пред Националния стадион „Васил Левски“

Комплект красиви и забавни училищни тетрадки и програмки с правилата за безопасност на движението получиха и 50 фейсбук фенове на Изи Кредит, които участваха в забавната игра с гатанки във фен страницата на компанията в социалната мрежа - https://www.facebook.com/EasyCreditBG.

Ask a question Задай въпрос