02.10.2013

Изи Кредит подкрепи спортния празник под наслов „Не на наркотиците” в град Сандански

news article image

Изи Кредит подкрепи 18-ото издание на спортния празник на ПГ "Яне Сандански" в Сандански под наслов „Не на наркотиците”. Събитието се проведе на 28 септември и участие в него взеха няколко стотин деца и ученици от цяла България и чужбина. Те се състезаваха в лекоатлетически крос и се включиха във велопоход, воден от именития германски колоездач - олимпийският и световен шампион Олаф Лудвиг.

Изи Кредит беше сред спонсорите на празника заедно с община Сандански, Български туристически съюз и много частни фирми. Лидерът в бързите кредити осигури една от наградите в томболата сред участниците в празника – гифт карта на стойност 100 лв, спечелена от единадесетокласничката Цветелина Гаджева. Паричната награда беше връчена от регионалния мениджър на Изи Кредит в Сандански – Стефка Георгиева.

В рамките на празника имаше и традиционен конкурс за детска рисунка, като най-хубавата сред тях беше подарена на Изи Кредит от Николай Бойчев - зам.-директор на ПГ "Яне Сандански". Подаръкът беше връчен като признание за активната социална дейност на компанията и участието й в различни спорни инициативи. Именно Николай Бойчев водеше отбор от ученици-колоездачи, които бяха сред най-добрите в благоевградското издание на националния спортен празник „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”. На финалите в курортния комплекс Албена неговите възпитаници завоюваха две първи места при момичетата и едно трето място при момчетата.

Изи Кредит беше поздравена наред с всички спонсори и от зам.-кмета на на община Сандански Младен Тимчев. Компанията-лидер в бързото финансиране ще продължи и занапред да участва в различни спортни събития и да подкрепя грижата за здравето на хората и доброто им физическо състояние.

Ask a question Задай въпрос