14.10.2014

Изи Кредит и радио N-JOY влязоха в час, за да наградят победителя в играта „Училище, здравей!“

news article image

Третото издание на най-усмихната и емоционална игра в България- „Училище, здравей!“ на радио N-JOY и Изи Кредит, приключи, но приключенията за участниците в нея продължават. Днес екип на Изи Кредит влезе в часа на 1-ви „а” клас от 68-мо СОУ „Акад. Никола Обрешков” в столичния квартал „Дружба”, за да награди лично големия победител в тазгодишното издание на играта – Анджелина Статева.

Секунди след края на трети час, малката Анджи получи своя подарък – мобилен телефон от Изи Кредит и тениска от радио N-JOY, с пожелание да расте здрава и усмихната, да радва своята майка – Магдалена Статева и един ден да стане голям „шеф”, каквато е нейната мечта на този етап. 

Награди имаше и за всички съученици на Анджи от 1-ви „а” клас и техния класен преподавател Зоя Михалкова. Екипът на Изи Кредит им подари комплект от вълшебните училищни тетрадки и програми на компанията, с които писането на домашни е удоволствие, а пътните знаци и правилата за движение – лесни за запомняне.

Първолаците от 1-ви „а” поздравиха екипа на Изи Кредит с песничка и много усмивки, а гостите побързаха да ги оставят, за да се наслаждават на голямото си междучасие, знаейки колко ценно е то след уморителните сутрешни часове.

Третото поред издание на „Училище, здравей!“ приключи на 29 септември. В играта се включиха 129 майки и бащи, които изпратиха снимки на своите чаровни първолаци. Всички снимки бяха толкова хубави, че Изи Кредит реши отново да зарадва всеки един участник със своя специален подарък - комплект красиви и забавни тетрадки и програми с пътните знаци и правилата за движение.

За трите най-хубави снимки в играта слушателите и журито избраха тези на Анджелина Статева, Ирина Кавармова и Боян Ганев. Тримата спечелиха големите награди в играта – мобилни телефони, а всичките им съученици получиха комплект от тетрадките и програмите на Изи Кредит. За класираните от 4-то до 6-то място също имаше награди от радио N-JOY.

„Училище, здравей!“ е част от мащабната кампания на Изи Кредит за първия учебен ден. Всяка година кредитните консултанти на компанията подаряват на първолаците в цялата страна над 100 000 комплекта с тетрадки и програми. Награди получиха и 40 фейсбук фена на Изи Кредит, които участваха в поредното издание на забавната игра с гатанки във фен страницата на компанията в социалната мрежа.

Ask a question Задай въпрос