16.07.2014

Изи Кредит е най-разпознаваемата марка сред бързите кредити и през 2014

news article image

Данните са от национално проучване на ТНС ББСС, една от големите маркетингови агенции в България, провеждано всяко тримесечие сред малко над 1000 пълнолетни българи.

През юни 24% от българите асоциират бързите кредити преди всичко с Изи Кредит. Компанията изпреварва значително своите конкуренти и по останалите критерии за разпознаваемост – близо половината от интервюираните заявяват, че са чували за Еasy Credit, а две-трети я посочват като най-познатата им в списък с конкурентни марки. Изи Кредит е водеща в съзнанието на хората и като рекламно присъствие.

Еasy Credit е неизменен лидер на пазара по всички показатели за разпознаваемост от декември 2013 г. Факторите за това са активното рекламно присъствие на компанията и нейните значими проекти в полза на обществото.  

Друго национално проучване на ТНС ББСС сочи, че клиентите на Изи Кредит са сред най-удовлетворените, сравнено с подобни компании в Източна Европа. Освен това половината от тях са готови да препоръчат услугите й на близки и познати, сочат още данните на агенцията. По специален показател (TRI*M индекс), измерващ степента на обвързаност на клиентите с компанията, Изи Кредит достига стойност 86, което я нарежда сред най-високо оценените доставчици на финансови услуги в региона. Компанията е харесвана заради персоналното обслужване, което предоставя чрез своите кредитни консултанти и бързината при отпускането на заемите.

Ask a question Задай въпрос