09.07.2013

Игра с пъзели за Еasy Hits 2013 ще забавлява фейсбук феновете на Изи Кредит

news article image

Забавна игра с музикални награди организира за своите фейсбук фенове Изи Кредит. Поводът е лятната промоция Easy Hits 2013, с която за всеки кредит до края на август клиентите получават и подарък - диск с най-горещите поп-фолк хитове на „Пайнер” или диск с най-големите български поп хитове, издаден от „Вирджиния рекърдс”.

Всяка седмица във фейсбук профила на Изи Кредит феновете на компанията ще могат да подреждат пъзел с парченца от снимка на любим български изпълнител, включен в двете компилации. Всяка седмица десет от тези, които се справят с пъзела и отгатнат името на изпълнителя ще получат подарък – диск Easy Hits 2013 по техен избор. Играта ще продължи до края на август, а имената на печелившите ще бъдат теглени чрез томбола.

Десет фейсбук фена на Изи Кредит вече спечелиха диск Easy Hits 2013 с любими хитове. Имената им бяха изтеглени на 8 юли. Десетте късметлии бяха сред стотиците, които познаха и наредиха първия пъзел в играта - снимката на Преслава.

Всяка седмица нов пъзел с любим изпълнител! Всеки понеделник 10 щастливци с награда! Стани приятел на лидера в бързото кредитиране и се забавлявай!

Ask a question Задай въпрос