Първите късметлии от промоцията Easy Hits 2013 получиха подаръците си

10 юли 2013
Първите късметлии от промоцията Easy Hits 2013 получиха подаръците си

Първите късметлии от промоцията Easy Hits 2013 получиха подаръците си

10 юли 2013

Първите четиринайсет клиента на Изи Кредит, които спечелиха чисто нови 1 LED телевизор,3 аудио системи и 10 MP3 плеъри от лятната промоция Easy Hits 2013, вече се радват на новите си придобивки. Късметлиите получиха подаръците си в офисите на Изи Кредит в края на миналата и началото на тази седмица.

Сред най-щастливите беше Елия Джамбазова, на 43 години от Самоков, която спечели LED телевизора. „Много съм доволна от наградата. Телевизорът е голям и пасна чудесно на една от стаите в къщата”, сподели тя, след като получи подаръка си в офиса на Изи Кредит в Самоков. Тя е клиент на компанията от 2 години и вече ползва кредит за трети път. С парите финансира довършителни работи в двора на къщата. „И за в бъдеще бих се обърнала към Изи Кредит, ако са ми нужни пари назаем”, каза още тя.

С широка усмивка прие наградата си - MP3 плеъра, 62-годишната Веселинка Ангелова от София. „За първи път печеля от късмета си в живота. Никога досега не са ме зарадвали с такава новина, с каквато Изи Кредит. Благодарна съм”, заяви тя, след като получи подаръка си в офиса на Изи Кредит в кв. „Хаджи Димитър”. Веселинка в момента ползва втори кредит от компанията, с който ремонтира дома си и планира да изтегли още един по-късно през годината, за да закупи дърва и въглища за зимата.

Това са само първите 14 късметлии. До края на август Изи Кредит ще подари още 2 LED телевизори, 6 аудио системи и 20 MP3 плеъри на общо 42 свои клиента, които са изтеглили заем в промоционалния период. Отделно всеки участник в промоцията получава гарантиран подарък – диск с най-горещите поп-фолк хитове от „Пайнер” или диск с най-големите български поп хитове, издаден от „Вирджиния рекърдс”.

Всеки месец хиляди музикални дискове! Всеки месец 14 нови късметлии с 1 LED телевизор, 3 аудио системи и 10 MP3 плеъри! Има много музикални дискове и за фейсбук феновете! Като част от лятната промоция Easy Hits 2013, Изи Кредит стартира и забавна игра във фейсбук страницата си. Всяка седмица участниците в нея ще имат за задача да подредят снимка на изпълнител от двете компилации и да познаят името му. Всеки понеделник чрез томбола 10 от тях ще печелят музикален диск.