09.07.2013

Първите късметлии от промоцията Easy Hits 2013 получиха подаръците си

news article image

Първите четиринайсет клиента на Изи Кредит, които спечелиха чисто нови 1 LED телевизор,3 аудио системи и 10 MP3 плеъри от лятната промоция Easy Hits 2013, вече се радват на новите си придобивки. Късметлиите получиха подаръците си в офисите на Изи Кредит в края на миналата и началото на тази седмица.

Сред най-щастливите беше Елия Джамбазова, на 43 години от Самоков, която спечели LED телевизора. „Много съм доволна от наградата. Телевизорът е голям и пасна чудесно на една от стаите в къщата”, сподели тя, след като получи подаръка си в офиса на Изи Кредит в Самоков. Тя е клиент на компанията от 2 години и вече ползва кредит за трети път. С парите финансира довършителни работи в двора на къщата. „И за в бъдеще бих се обърнала към Изи Кредит, ако са ми нужни пари назаем”, каза още тя.

С широка усмивка прие наградата си - MP3 плеъра, 62-годишната Веселинка Ангелова от София. „За първи път печеля от късмета си в живота. Никога досега не са ме зарадвали с такава новина, с каквато Изи Кредит. Благодарна съм”, заяви тя, след като получи подаръка си в офиса на Изи Кредит в кв. „Хаджи Димитър”. Веселинка в момента ползва втори кредит от компанията, с който ремонтира дома си и планира да изтегли още един по-късно през годината, за да закупи дърва и въглища за зимата.

Това са само първите 14 късметлии. До края на август Изи Кредит ще подари още 2 LED телевизори, 6 аудио системи и 20 MP3 плеъри на общо 42 свои клиента, които са изтеглили заем в промоционалния период. Отделно всеки участник в промоцията получава гарантиран подарък – диск с най-горещите поп-фолк хитове от „Пайнер” или диск с най-големите български поп хитове, издаден от „Вирджиния рекърдс”.

Всеки месец хиляди музикални дискове! Всеки месец 14 нови късметлии с 1 LED телевизор, 3 аудио системи и 10 MP3 плеъри! Има много музикални дискове и за фейсбук феновете! Като част от лятната промоция Easy Hits 2013, Изи Кредит стартира и забавна игра във фейсбук страницата си. Всяка седмица участниците в нея ще имат за задача да подредят снимка на изпълнител от двете компилации и да познаят името му. Всеки понеделник чрез томбола 10 от тях ще печелят музикален диск.

Ask a question Задай въпрос