27.10.2014

Easy Credit отново е най-популярната марка за бързи кредити

news article image

Еasy Credit (Изи Кредит) е най-разпознаваемата марка сред бързите потребителски заеми в България за четвърто поредно тримесечие. Това показва регулярното национално проучване на маркетинговата агенция ТНС ББСС, провеждано сред над 1000 пълнолетни българи.

През септември 24% от населението на страната асоциира бързите кредити на първо място с Изи Кредит. На спонтанно ниво за Еasy Credit са чували почти половината от българите, а близо две-трети я посочват като най-познатата им в списък с конкурентни марки. Така компанията запазва лидерските си позиции като разпознаваемост сред хората и рекламно присъствие.

Изи Кредит е неизменен лидер по популярност от декември 2013 г., като превъзхожда значително своите конкуренти по всички критерии за разпознаваемост. Компанията се отличава и с изключително постоянство като присъствие в съзнанието на хората.

Неотдавна национално проучване на ТНС ББСС показа, че клиентите на Изи Кредит са сред най-удовлетворените, сравнено с подобни компании в Източна Европа. Според изследването половината от тях дори са готови да препоръчат услугите й на близки и познати. По специален показател (TRI*Mиндекс), измерващ степента на обвързаност на клиентите с компанията, Изи Кредит достига стойност 86, което я нарежда сред най-високо оценените доставчици на финансови услуги в региона. Причините за високата клиентска оценка са персоналното обслужване, което компанията предоставя чрез своите кредитни консултанти и бързината при отпускането на заемите.

Ask a question Задай въпрос