29.09.2014

Четиридесет от най-активните в играта „Отгатни и спечели” получиха подаръци с правилата за движение

news article image

Забавната фейсбук игра на Изи Кредит с гатанки, свързани с правилата на движение зарадва с подаръци много от фейсбук феновете. През изминалия месец няколко стотин фена на компанията-лидер в бързите кредити се забавляваха и отгатваха гатанки. Четиридесет от най-активните спечелиха от специалните училищни тетрадки и програми на Изи Кредит, с които писането на домашни се превръща в удоволствие, а ученето на пътните знаци и правилата за движение в лесно и приятно занимание.

Популяризирането на играта сред приятелите в социалната мрежа се оказа най-силният коз за победата на 40-те спечелили. Съгласно правилата, освен бърз и точен отговор на трите гатанки,всеки участник имаше право да покани в играта и своите приятели, като за всеки поканен печелеше 30 допълнителни бонус точки. Така тези, които бяха най-активни, събраха и най-голям брой точки, което им осигури победа.

Фейсбук играта беше част от мащабната кампания на Изи Кредит за първия учебен ден. Изненадите от компанията за най-малките ученици започнаха още на 14 септември, когато в Борисовата градина в София Изи Кредит организира забавни детски игри за правилата за безопасност на движението. Събитието беше част от празника „На купон преди училище“ на радио N-JOY и Столична община, и в него се включиха много деца и техните родители. Ден по-късно Изи Кредит зарадва стотици хиляди първолаци с комплект от красивите тетрадки и програми. Кредитните консултанти на компанията ги подаряваха из училищата в цялата страна. През септември се проведе и третото издание на играта на Изи Кредит и радио N-JOY - „Училище, здравей!“, в която всеки можеше да качи снимка на своя първолак в уебсайта на радиото и да спечели голяма награда. Накрая всички участници в играта спечелиха тетрадка и програма с правилата за движение, а децата на трите най-хубави снимки, избрани чрез онлайн гласуване и преценка на жури, бяха наградени с мобилен телефон.   

Ask a question Задай въпрос