22.09.2014

Броени дни до финала на играта „Отгатни и спечели” – още 10 награди очакват своя притежател

news article image

Забавната фейсбук игра с правилата на движение на Изи Кредит е в разгара си. Над 500 фена на компанията-лидер в бързите кредити вече отгатнаха трите гатанки. Трийсет от тях Изи Кредит зарадва с комплект от своите специално създадени училищни тетрадки и програми, с които писането на домашни се превръща в удоволствие, а ученето на пътните знаци и правилата за движение - в лесно и приятно занимание. 

Следващата седмица ще бъдат наградени последните 10 участника в играта.  Към всяка гатанка има три отговора, от които само един верен. Отгатването на всяка носи 100 точки, а времето за отговор е 1 минута. Колкото по-бързо се отговори, толкова повече допълнителни точки печели играчът. Всеки участник може да покани в играта и своите приятели, като за всеки поканен печели 30 допълнителни бонус точки. Така шансът за награда е още по-голям. Ще спечелят тези, които съберат най-голям брой точки през тази седмица.       

Фейсбук играта е част от мащабната кампания на на Изи Кредит за първия учебен ден, създадена с много емоции и настроение. Изненадите от компанията за най-малките ученици започнаха още на 14 септември. Тогава в Борисовата градина в София Изи Кредит организира забавни детски игри за правилата за безопасност на движението. Събитието беше част от празника „На купон преди училище“ на радио N-JOY и Столична община, и в него се включиха много деца и техните родители. Ден по-късно Изи Кредит зарадва стотици хиляди първолаци с комплект от красивите тетрадки и програми. Кредитните консултанти на компанията ги подаряваха из училищата в цялата страна. На 15 септември стартира и третото издание на играта на Изи Кредит и радио N-JOY - „Училище, здравей!“, в която всеки може да качи снимка на своя първолак в уебсайта на радиото и да спечели голяма награда. Играта продължава и всеки с първолак може да се включи.

Ask a question Задай въпрос