28.07.2021

А ти как подкара лятото? С Easy Credit можеш да го направиш с електрическа тротинетка

news article image

Горещи дни и прохладни нощи, лятото несъмнено обещава да бъде щуро и изпълнено с добро настроение.

За някои това е периодът за почивка и отдих, за други – продължаващият работен режим. Но и за двете е необходимо да се придвижваме. Било то в градската среда, за да не закъснеем за обичайния ден в офиса, или на почивка просто по-лесно да стигаме до плажа. Ние от Easy Credit сме помислили за това.

Този сезон подаряваме модерни електрически тротинетки, с които да преминете през лятото бързо и с усмивка. За по-любопитните споделяме, че с тях ще пътувате до пет пъти по-бързо отколкото, ако вървите пеша. И същевременно те са екологично чисти, приятни за каране и много икономични. Една наистина добра комбинация.

Всеки клиент, усвоил кредит до 05.09.2021 г., може да участва в специалната ни томбола, която ще раздаде 30 бр. електрически тротинетки. Всяка седмица раздаваме по две, а имената на победителите обявяваме на страницата ни с печеливши.

Вече изненадахме 16 от нашите клиенти с по едно модерно возило. А една от първите раздадени тротинетки можем да видим да обикаля софийските улици. Л. Ковачев от нашия офис в Красна Поляна е един от първите късметлии от томболата, който с огромна изненада и въодушевление получи своят подарък.

Последното теглене на 07.09.2021 г. ще зарадва четирима щастливци.

Може би ти ще си един от тях.

Успех!

Ask a question Задай въпрос