27.04.2014

200 служители на Изи Кредит почистиха Дендрариума на Витоша и засадиха 9 дръвчета

news article image

Близо 200 служители на Изи Кредит и техните семейства се качиха на Витоша в събота, 26 април, за да почистят ботаническата градина „Дендрариум” и да подкрепят екокампанията на bTV Media Group - „Да изчистим България”. 

Оборудвани с чували, ръкавици и тениски с логото на кампанията, служителите първо почистиха боклуците в парка, а след това засадиха и 9 млади дръвчета. За радост в инициативата се включиха и много случайни минувачи в парка, които също взеха дейно участие в почистването. Така едно от любимите места за отдих и почивка на софиянци и техните деца, се превърна в по-чисто и още по-приятно зелено кътче. 

Събитието се превърна в голям празник, защото с него Изи Кредит отпразнува символично и деветия си рожден ден. Засаждането на дръвчетата е дългогодишна зелена традиция на компанията, която се спазва на всеки неин рожден ден, в името на това България да диша по-чист въздух и да има по-чиста природа. Децата, които дойдоха на събитието и за които беше организирана забавна програма с аниматори, песни и рисунки, разрязаха огромна торта с надпис Easy Credit.

Ask a question Задай въпрос