ИЗИ СУПЕР МАКС
flag image Максимална сума: 9 000 лв.
flag image Тип вноска: Месечни

Кредит от Изи Кредит, специално създаден за работещи хора в България.
- до 9000 лв.
- трудов договор

Кандидатствай

Ако си човек, работещ на трудов договор и имаш нужда от бърз кредит, то тогава Изи Супер Макс е точно за теб. Нашите условия за кредитиране са гъвкави и настроени спрямо твоите нужди и възможности. Имаш възможност да избереш срок на кредита, който да отговаря на твоя бюджет и възможности за погасяване.
 Можеш да кандидатстваш за суми от 600 до 9000 лв. 


Предимствата на Изи Супер Макс са:

• Преференциални нива на оскъпяване;
• Получаваш сумата до 24 часа на удобно за теб място или в твоя дом
• Изплащане на месечни вноски (5, 6, 7, 8, 11 или 12);
• Възможност за обслужване в твоя дом.

За да се отблагодарим на клиентите си, създадохме програма за лоялност Easy Bonus. Тя ти дава възможност да печелиш бонус точки, срещу които получаваш отстъпки, разнообразни подаръци, различни предимства!

В случай че искаш да получиш допълнителна информация относно нашите услуги, можеш да се свържете с нас на телефон 0700 18 100.
 

Защо бързи кредити онлайн от Изи Кредит?

arrow icon

Удобство

Можеш да кандидатстваш за бързи кредити онлайн денонощно - попълването на нашата онлайн форма става бързо и лесно. Можеш също така да посетиш и нашия най-близък офис в твоя град. Имаме над 200 офиса в цялата страна.

arrow icon

Гъвкави условия

Сам избираш каква сума ще усвоиш и в какъв срок ще я погасиш. Изплащането става на удобни седмични, двуседмични или месечни вноски - в зависимост от вида бърз кредит, който избереш.

arrow icon

Бързо обслужване

Спешно ти трябват бързи кредити? Понякога разходите идват внезапно и точно в най-неподходящия момент. С Изи Кредит можеш да получиш бърз кредит до заплата във възможно най-кратък срок. След одобрение ще получиш необходимата сума пари до 24 часа по посочена от теб сметка или директно в твоя дом.

arrow icon

Пълна прозрачност

Стараем се да градим дългосрочни отношения с нашите клиенти и служители, основани на доверие и уважение. При нас няма скрити условия и такси.

arrow icon

Бързи кредити на вноски за всяка нужда

Създадохме нашите множество вида бързи кредити по желание на вас – нашите клиенти! Открий най-подходящия за теб и кандидатствай сега!

arrow icon

Допълнителни възможности

Изи Кредит предоставя допълнителни финансови възможности на хора с ограничен достъп до други кредитни продукти. Да получиш бърз кредит от Изи е лесно и достъпно!

arrow icon

Доверие и надеждност

Ние сме доказали своето доверие и надеждност като кредитори. С дългогодишен опит в кредитния сектор, можем да ти предложим качествени услуги и подкрепа, когато ти е необходима.

Ask a question Задай въпрос