Изи Кредит препоръчва на своите клиенти използването на електронните канали за кандидатстване

16 март 2020
Promo Thumbnail

Изи Кредит препоръчва на своите клиенти използването на електронните канали за кандидатстване

16 март 2020

Във връзка с разпространението на COVID-19 в страната и обявеното извънредно положение ви информираме, че в офисите ни ще се допуска само по един клиент. Останалите клиенти ще изчакват пред офиса, като призоваваме да спазвате нужната дистанция от останалите хора на опашката.

Здравето на клиентите и служителите на Изи Кредит е от най-висок приоритет. Като ефективна мярка срещу струпването на голям човекопоток на едно място в нашите офиси и с цел превенция срещу разпространението на коронавируса, Изи Кредит препоръчва използването на електронните канали за кандидатстване – мобилно приложение Easy Credit Mobile и Изи Кредит ОНЛАЙН, чрез които бързо, лесно и удобно може да се кандидатства изцяло онлайн, както и да се погасяват вноски с кредитна/дебитна карта, без да се налага да излизате от дома си.

Вече може изцяло онлайн да кандидатстваш за кредит в няколко лесни стъпки:

  1. Сваляш напълно безплатно приложението Easy Credit Mobile или влизаш ОНЛАЙН на сайта на Изи Кредит. Можеш да го направиш по всяко време от своя дом
  2. Избираш най-подходящите за теб сума и период на кредита
  3. Въвеждаш личните си данни
  4. Изпращаш заявка за кредит
  5. Подписваш договора за кредит дистанционно, след одобрение на заявка
  6. Получаваш парите по сметка

Ръководството на Изи Кредит постоянно следи ситуацията и при необходимост ще информира своите клиенти за допълнителни мерки.

Още информация за това как да предпазите себе си и околните, можете да намерите на сайта на Министерството на здравеопазването.