03.12.2020

ЗЛАТНАТА ЕСЕН ДОНЕСЕ ЗЛАТЕН ПОДАРЪК НА ИВАН РУСЕНОВ ОТ АСЕНОВГРАД

news article image

Златната есен дойде със златен подарък в Easy Credit. Иван Русенов е големият печеливш в последната промоция на Кредит Пенсионер. Голямата награда – златната монета на Easy Credit, изтеглихме в началото на ноември.

Иван Русенов е верен наш клиент още от далечната 2015-та и цени отзивчивостта и лоялността на колегите и компанията. От промоционалния кредит се е възползвал заради спешна нужда от пари, а както сам споделя, ни се е доверил, „защото знам, че сте бързи и коректни“. И добавя: „Различавате се от другите кредити по това, че имате добро отношение към хората и винаги се страете да зарадвате с нещо клиентите“. Надеждите на Иван Русенов се сбъднаха и той не само успя да посрещне достойно непосредствените си финансови нужди, но и получи специалния подарък на Easy Credit.

Промоцията за Кредит Пенсионер беше активна през целия месец октомври (1-31 октомври), като всички потребители пенсионери, които усвоиха заемна сума по продукта, имаха шанса да спечелят така необходими за всеки дом стенен часовник или метеорологична станция. Тегленията за малките награди бяха всеки понеделник в рамките на промоцията, а в специалната дипляна на кампанията вложихме различни ребуси за решаване.

Кредит Пенсионер е:

  • Паричен заем в размер от 100 до 2 500 лв.;
  • Срокът на изплащане варира от 3 до 12 месеца;
  • Погасителните вноски са месечни и фиксирани.

Кандидатстването е максимално улеснено и бързо и става само с лична карта, като не е необходимо да бъде представен документ за получаване на пенсия.

Еasy Credit. Добри заеми, добри приятели.

Ask a question Задай въпрос