01.06.2021

Заредени за летни приключения. Изи Кредит с нова лятна кампания с подаръци 30 електрически тротинетки.

news article image

На прага на един от любимите ни сезони сме. Лятото ни очаква със слънце, дълги дни и все повече причини да бъдем навън и да се срещаме с приятели. А ние от Easy Credit добавяме още една причина.

В периода 01.06-05.09.2021 г. ще раздадем 30 броя чисто нови страхотни електрически тротинетки, с които придвижването през летните дни ще е удоволствие. Всеки клиент, усвоил кредит в периода на кампанията, може да участва в специалната ни промоция за шанса да си спечели модерното возило.

Ако все още се чудиш дали тротинетката е подходяща за теб, ние ти даваме няколко причини, върху които добре да помислиш:

  • Идеално решение за придвижване в градски условия – бързо и проходимо, дори когато трафикът е интензивен.  
  • Лесна за поддържане – не изисква сезонна грижа и инвестиции.
  • Нисък разход на енергия – зареждането на електрическа тротинетка може да ви струва  около 1,73 лв. на 100 км.
  • Грижа за природата - електрическите тротинетки не отделят вредни газове, което ги прави екологични превозни средства, а това спомага за опазването на околната среда.
  • Малко шум, много емоция – сравнена с други моторни превозни средства, електрическата тротинетка е много по-тиха и дава възможност за забавление на чист въздух.
  • Компактни размери и лесно управление - сгъва се бързо и лесно и може да я вземете в автобуса или трамвая. Просто я включете, стъпете и карайте.
  • Стилен и модерен аксесоар, който се превърна в символ на съвременния градски живот.

Не се чуди повече, ние от Easy Credit сме до теб в моментите, когато имаш нужда от подкрепа. И ще се погрижим за забавлението през свободното време. Вземи кредит в периода на кампанията и участвай в томболата за специалните ни награди. Зарадвай себе си или любим човек. Всяка седмица ще раздаваме по две тротинетки. Първото теглене е на 08.06.2021 г., а имената на победителите ще обявяваме в нашия уебсайт. Последното теглене на 07.09.2021 г. ще зарадва четирима щастливци. Включи се и може би една от 30-те електрически тротинетки очаква точно теб.

Весело и щуро лято с Изи Кредит!

Изи Кредит. Добри заеми. Добри приятели.

Ask a question Задай въпрос