31.03.2014

Започва второто издание на „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”

news article image

За втора поредна година Изи Кредит организира националната спортна програма „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”. В продължение на 3 месеца в 8 града (виж програмата в таблицата най-долу) всеки ще може да се включи напълно безплатно в състезания по лека атлетика, колоездене и баскетбол с общ награден фонд от 27000 лв., под формата на парични и предметни награди. 

Състезанията се организират с подкрепата на Асоциация спорт в свободното време и общините на градовете-домакини.

Тази година градовете-домакини са с един повече от миналата. Освен Плевен, Русе, Бургас, Варна, Благоевград, Пловдив и София, свой спортен празник ще има и Кюстендил.

Другата новост във второто издание на „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” е, че във финалната фаза на програмата в курортен комплекс „Албена” на 14-15-ти юни, участие ще вземат и баскетболните отбори-шампиони от отделните градове.

Специално внимание тази година ще бъде отделено и на децата. Във всеки град професионални аниматори ще ги забавляват с много спортни игри с награди.

„Спортувай с Изи Кредит в твоя град” има за цел да популязира и стимулира активното спортуване на хората в свободното време, грижата за здравето и доброто им физическо състояние. Това е и добър начин хората да изкарат приятно време със своите семейства и приятели, практикувайки три от най-популярните спортове. „Изи Кредит обръща сериозно внимание на активното спортуване и грижата за здравето. Предстоят големи спортни празници. Нека всеки заповяда със своите деца, близки и приятели. Гарантираме много положителни емоции и добро настроение. Подготвили сме и куп изненади, награди, игри и забавления”, коментира Виолета Будева, маркетинг директор на компанията.

Кулминацията на спортния проект на Изи Кредит тази година ще е 31-ят Софийски маратон, който ще се проведе на 12 октомври, като компанията отново ще бъде генерален спонсор.

Записването за участие във второто издание на „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” ще се извършва в деня на събитията до 9.30 часа на местата за провеждане (виж таблицата). 
 

График на „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”

 

Дата

Град

Място

5 април

Плевен

Център и парк „Кайлъка”

6 април

Русе

Център

12 април

Пловдив

Гребен канал

13 април

Благоевград

Център и парк „Бачиново”

27 април

Кюстендил

Център

10 май

Бургас

Морската градина

17 май

Варна

Морската градина

24 май

София

Борисовата градина

14-15 юни

к.к. „Албена”

Финали

Ask a question Задай въпрос