31.08.2014

Започва третото издание на фейсбук играта на Изи Кредит с гатанки за „Правилата за безопасност на пътя”

news article image

За трета поредна година водещата компания в България в сектора на бързото кредитиране  - Изи Кредит, организира за свойте фейсбук фенове забавна игра с гатанки на тема „Правилата за безопасност на движението”. Поводът е първият учебен ден и мащабната инициатива на компанията в подкрепа на безопасното пресичане на пътя на децата.   

Играта стартира днес във фен страницата на Изи Кредит в социалната мрежа (https://www.facebook.com/EasyCreditBG) и ще продължи до 5 октомври включително. Към всяка гатанка в играта ще има три отговора, от които само един верен.

Всяка седмица в понеделник ще бъдат излъчвани 10 победители, на които Изи Кредит ще подарява специалния си тематичен подарък - комплект красива и забавна тетрадка и програма за училище, с които всяко дете ще учи уроците си с удоволствие и ще се научи правилата за безопасност на движението, докато оцветява картинки и отгатва гатанки.

Ще печелят десетте участника с най-голям брой точки от предходната седмица. Всеки участник ще може да покани в играта и своите приятели като за всеки поканен ще печели 30 допълнителни бонус точки към тези, които е натрупал от отговора на гатанките. Така шансът да спечели наградата е много по-голям.

Ask a question Задай въпрос