29.09.2013

Заем от 200 лв. от Изи Кредит и Easy Hits донесеха телевизор на софиянец

news article image

Заем от Изи Кредит за сумата от 200 лв. донесе голям късмет на софиянец. През август на 44-годишния Райчо Райчев от столичния кв. „Казичене” му се наложило да се оперира спешно, а нямал никакви налични пари, след като вложил и последната си стотинка в малкия си частен бизнес. Райчо срещнал разбиране за проблема си в Изи Кредит и компанията му отпуснала нужните средства. Тъй като моментът съвпаднал и с промоцията на компанията Easy Hits 2013, той получил като подарък и диск с най-големите български поп хитове, издаден от „Вирджиния рекърдс”.

За късмет операцията на Райчо била успешна, а по-късно от Изи Кредит му се обадили и с хубавата новина, че е спечелил голямата награда от третата томбола на Easy Hits 2013 – чисто нов LED телевизор. „Останах много доволен и от обслужването на компанията и от спечелената награда. Никога досега не бях печелил от късмета си, но ето, че с Изи Кредит и това стана”, сподели късметлията.

Райчо Райчев има малък частен бизнес в транспортния сектор. „Имам три камиона, с които обслужвам голяма компания. Научих за Изи Кредит от шофьорите ми”, каза той. Райчо е само един от 14-те късметлии от третата томбола на Easy Hits 2013.

Ask a question Задай въпрос