29.01.2015

Заем до заплата или пенсия от Изи Кредит в 2000 пощенски станции

news article image

Компанията-лидер в небанковите потребителски кредити - Изи Кредит, ще стартира предлагането на нов продукт за клиентите си в клоновете на „Български пощи” – малък и краткосрочен заем, с минимално оскъпяване. 

Новата услуга се нарича Изи Аванс и ще е достъпна в близо 2000 пощенски станции в страната от февруари. Изи Аванс ще се предлага за суми от 200 до 500 лв., със срок на изплащане 14 дни. „Стремим се да предлагаме все повече и по-удобни възможности за клиентите ни в пощенските станции. Изи Аванс ще е изключително удобен кредит, в случай на нужда от средства до заплата или пенсия. Чрез пощенските станции Изи Кредит е единствената финансова институция в България, която осигурява достъп до кредитиране в близо 2000 пощенски станции. Благодарение на съвместната ни дейност с  „Български пощи” услугата „пари назаем” достига и до хората в най-отдалечените населени места в страната”, коментира Мартин Захариев, мениджър „Проекти” на Изи Кредит. 

Изи Аванс ще е третият продукт на Изи Кредит в клоновете на „Български пощи”. Към момента се предлага заем за работещи за суми до 3000 лв. и кредит за пенсионери за суми до 1500 лв. Търсенето на заемите на Изи Кредит в пощенските станции расте непрекъснато. От старта на предлагането им през май 2013 г., във финансовата институция са постъпили над 17 хиляди заявки за кредит през клоновете на „Български пощи”. Основните причини за нарастващото търсене на услугите на Изи Кредит в пощенските станции са сигурността, коректното отношение, удобството и бързината, които се предлагат на клиентите.

Тегленето на заем от Изи Кредит през пощите става след телефонно обаждане на 0700 20 012. Одобрението се дава до 1 час, отново по телефона. След това клиентът може да получи парите в брой  в най-близката пощенска станция.  

Ask a question Задай въпрос