22.07.2019

Заедно покоряваме върхове - XII Национална търговска конференция

news article image

Между 5 и 7 юли 2019 г. в х-л Рила в планинския курорт Боровец се проведе XII-тата поредна Националната търговска конференция на Изи Кредит под мотото „Заедно покоряваме върхове“. Събитието събра на едно място над 600 колеги от цялата страна, a висшият мениджмънт открито сподели със служителите информация за постигнатите резултати и успехи, както и за бъдещите цели, градящи се върху ценностите на компанията.

Събитието започна с приветствия от Антония Събева и от Неделчо Спасов – основател и член на Съвета на директорите на MFG. Те споделиха мислите си за постигнатите успехи, хвърлиха поглед към бъдещите планове и поговориха повече за ценностите на компанията и как те са инкорпорирани в културата на общуване със служителите на всички нива. След тях един по един пред аудиторията застанаха и други представители от управленския екип на Изи Кредит, за да споделят резултати и да разкажат за добрите практики, донесли най-големи успехи от началото на годината, и да очертаят стъпките, които предстои да бъдат извървяни до края на 2019-а.

На Конференцията бяха отличени служители, които получиха специална награда по случай навършването им на 10 години в компанията. Бяха им връчени статуетки и грамоти в знак на благодарност за лоялността и всеотдайността им. Конферентната част на събитието завърши и с отличаването на най-изявилите се в професионално отношение колеги през последните месеци, като наградите включваха грамоти и тридневни all inclusive почивки за двама в хотел РИУ Хелиос Парадайс 5* в Слънчев бряг. Неделчо Спасов лично изтегли на случаен принцип имената на двама от списъка с най-изявени служители и кредитни консултанти на компанията, които на свой ред получиха и двата най-значими приза на събитието – два чисто нови апартамента в Банско. Призовете идват след провелото се мащабно вътрешно предизвикателство за кредитни консултанти и мениджъри, което Изи Кредит успешно организира за втора поредна година като част от мотивационните програми за служители и кредитни консултанти на компанията.

В по-неформалната част от конференцията за доброто настроение на присъстващите се погрижиха гост-изпълнителите Краси Радков, Силвия Кацарова, Йордан Караджов, Невена Цонева и Борис Солтарийски.

Ask a question Задай въпрос