19.03.2019

„Заедно да покорим върха“ – Изи Кредит награждава свои служители с два апартамента в Банско

news article image

Стартираме поредното мащабно вътрешно предизвикателство за кредитните консултанти и мениджърите в Изи Кредит. През настоящата година големият приз отново е най-желаната награда, достойна за най-добрите търговци - aпартамент в Банско!

Ние, в Изи Кредит вярваме, че това, което ни прави успешни, са именно хората в Компанията и начинът, по който те ни помагат да се развиваме и да вървим напред. Затова всяка година реализираме инициативи, които да им покажат, че ги подкрепяме и които олицетворяват  нашето признание към тях за това, че дават най-доброто от себе си във всеки един момент.

През 2018 г. двама наши колеги, благодарение на високите си резултати, спечелиха по един aпартамент на българското Черноморие.

През новата 2019 г. избрахме да отправим поглед към друга много предпочитана дестинация, а именно, прохладната планина и зелените гори, като този път участниците ще се борят за апартамент в една от най-желаните дестинации за почивка - гр. Банско. 

Резултатите и стремежът към успех ще определят кои кредитни консултанти и мениджъри, част от търговската структура на компанията, ще бъдат сред най-добрите. Двама от тях ще получат голямата награда – апартамент в един от най-обичаните български планински курорти.

Ключовете от големите награди ще бъдат тържествено връчени на ежегодната Търговска конференция на Изи Кредит през лятото.

В Изи Кредит живеем с ценностите си всеки ден, както в отношението си към клиентите, така и във взаимоотношенията си вътре в компанията. За нас думите етичност, отговорност, прозрачност, лоялност и социална ангажираност са изпълнени със съдържание и смисъл, защото в тях виждаме, чуваме и усещаме пулса и вдъхновението да сме част от едно цяло.

В Изи Кредит вярваме, че сме част от учеща се организация, с ясно изградена стратегия за подбор, обучение и развитие на всички служители   в компанията.
Според нас пътят към успеха е резултат от визия и стратегия за развитие. Именно заради това търгосвката структура на Изи Кредит може да се похвали със специално разработени програми за развитие за всяка една позиция, в които служителите    преминават през надграждащи обучения, специфични за функцията и работата  .

В Изи Кредит ние не сме просто колеги, а сме "Добър екип. Добри приятели." И именно заради това вярваме, че заедно покоряваме върхове!

Ask a question Задай въпрос