За седма поред година се проведе вътрешното събитие „Спартакиада“

20 октомври 2017
За седма поред година се проведе вътрешното събитие „Спартакиада“

За седма поред година се проведе вътрешното събитие „Спартакиада“

20 октомври 2017

Изи Кредит Спартакиада 2017

Изи Кредит проведе седмото издание на едно от най-значимите вътрешни събития за своите служители – „Изи Кредит Спартакиада 2017’’. В ежегодната спортна инициатива се включиха над 200 служители на компанията от цялата страна. Събитието се проведе в три последователни дни в началото на месец октомври в курортен комплекс „Албена”. 

Тазгодишното мото на спортното събитие беше „Един дух, един екип, една победа”. Участниците демонстрираха завидни спортни умения, борбеност и отборен дух в четири състезателни направления – футбол, щафетно бягане, волейбол и тенис на маса. Около спорта се обединиха колеги от всички краища на България, от различни отдели и на най-различни позиции в структурата на компанията, в която работят над 1200 служители.

Ежегодната Спартакиада е един от поводите, по които колеги от цялата страна се събират, за да съчетаят приятното с обмяна на професионален опит, мотивация и допълнителна квалификация. Победителите във всяка от дисциплините бяха отличени с много купи и медали от ръководството на компанията. 

Изи Кредит подкрепя спортни събития

Изи Кредит има дългогодишна история в подкрепата на спортни събития, както вътрешни, така и насочени към общността, в която компанията работи. Софийският маратон, националната спортна програма „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”, турнирът „Тереза Маринова и приятели“ допълват десетките регионални спортни събития, в които Изи Кредит е инвестирал в качеството си на Дружеството подкрепящо добрите за обществеността инициативи. През 12-годишната си история на българския пазар компанията продължава да се развива и да предлага различни кредитни продукти с различни суми на своите клинти. Пример за това са  кредити до 8 000 лв. отпускани на клиентите на Изи Кредит.