19.10.2017

За седма поред година се проведе вътрешното събитие „Спартакиада“

news article image

Изи Кредит Спартакиада 2017

Изи Кредит проведе седмото издание на едно от най-значимите вътрешни събития за своите служители – „Изи Кредит Спартакиада 2017’’. В ежегодната спортна инициатива се включиха над 200 служители на компанията от цялата страна. Събитието се проведе в три последователни дни в началото на месец октомври в курортен комплекс „Албена”. 

Тазгодишното мото на спортното събитие беше „Един дух, един екип, една победа”. Участниците демонстрираха завидни спортни умения, борбеност и отборен дух в четири състезателни направления – футбол, щафетно бягане, волейбол и тенис на маса. Около спорта се обединиха колеги от всички краища на България, от различни отдели и на най-различни позиции в структурата на компанията, в която работят над 1200 служители.

Ежегодната Спартакиада е един от поводите, по които колеги от цялата страна се събират, за да съчетаят приятното с обмяна на професионален опит, мотивация и допълнителна квалификация. Победителите във всяка от дисциплините бяха отличени с много купи и медали от ръководството на компанията. 

Изи Кредит подкрепя спортни събития

Изи Кредит има дългогодишна история в подкрепата на спортни събития, както вътрешни, така и насочени към общността, в която компанията работи. Софийският маратон, националната спортна програма „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”, турнирът „Тереза Маринова и приятели“ допълват десетките регионални спортни събития, в които Изи Кредит е инвестирал в качеството си на Дружеството подкрепящо добрите за обществеността инициативи. През 12-годишната си история на българския пазар компанията продължава да се развива и да предлага различни кредитни продукти с различни суми на своите клинти. Пример за това са  кредити до 8 000 лв. отпускани на клиентите на Изи Кредит. 

Ask a question Задай въпрос