01.02.2017

За обикновените и необикновените неща в живота

news article image

Често пъти в живота не отдаваме значение на малките неща, фокусирани сме само върху големите…Но именно малките неща допълват големите и правят така, че да се чувстваме пълноценни. А когато се чувстваме добре, можем да превърнем един обикновен ден в необикновен празничен, правейки необикновени неща.

Февруари на пръв поглед изглежда обикновен зимен месец, но всъщност не е така. Февруари е месецът на любовта, на виното, месецът, в който денят става все по-голям…Всичко това създава предпоставки да се заредим допълнително с енергия, да имаме повече добре прекарано време с най-близките си, да се наслаждаваме на обикновените и необикновените празнични дни. Всичко това обаче, често е свързано с допълнителен разход, независимо дали става дума за определен повод, извънредно обстоятелство, или просто наслаждаване на момента…В повечето случаи с този разход не може да се справим сами, което не означава, че трябва да се откажем, а напротив…

Сега с Изи Кредит можеш да направиш необикновени неща, дори в обикновените дни. И нещо повече, всеки потребител, усвоил кредит от компанията в рамките на месец февруари, може да спечели бутилка вино, с което да направи моментите още по-празнични.

Посрещни обикновените и необикновените неща, които ти се случват в живота, с Изи Кредит!

Повече за промоцията на Изи Кредит може да прочете тук.



Ask a question Задай въпрос